Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Pact: Η εφαρμογή που σας πληρώνει για να ζείτε υγιεινά!

Pact: Η εφαρμογή που σας πληρώνει για να ζείτε υγιεινά!
ired.gr

Ο Φλεβάρης μας χαιρέτισε και από σήμερα καλωσορίζουμε την άνοιξη! Κι ως γνωστόν, η άνοιξη είναι ένα βήμα πριν το καλοκαίρι, και συνεπώς, πριν την παραλία!

Πολλοί από εμάς ξαναρχίσαμε τις γνωστές διατροφές της άνοιξης καθώς και τις αντίστοιχες προπονήσεις. Χάρη στην εφαρμογή που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα, θα μπορείτε και εσείς να έχετε τον τέλειο βοηθό σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ενώ ταυτόχρονα ανταμείβεστε για την προσπάθειά σας αυτή!

Η εφαρμογή αυτή λέγεται “Pact” καθώς πρόκειται κυριολεκτικά για μια συμφωνία! Η εφαρμογή αυτή έχει τρεις ενότητες: Gym, Food logging και Veggie.

Εμείς θα σας παρουσιάσουμε και τις τρεις με τη σειρά!

Κατεβάζοντας την εφαρμογή θα σας ζητηθεί να κάνετε register βάζοντας τα στοιχεία σας και μια χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

pact 01

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, ήρθε η ώρα να κλείσετε τις συμφωνίες σας! Θα βρεθείτε στο κεντρικό μενού με τις τρεις ενότητες.

pact 02

Gym

1. Επιλέξτε πόσες μέρες την εβδομάδα θα γυμνάζεστε

pact 03

2. Επιλέξτε το ποσό που θα χάνετε όταν δεν τηρείτε την συμφωνία σας

pact 04

....και ξεκινήστε την προπόνησή σας!

Προσοχή όμως! Για να μετρηθεί μια προπόνηση πρέπει είτε να κάνετε check in σε γυμναστήριο για τουλάχιστον μισή ώρα, είτε να μετρηθούν 10.000 βήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας!

pact 05

Δεν νιώθετε καλά; Αρρωστήσατε; Μπορείτε είτε να κάνετε διάλειμμα μερικών εβδομάδων είτε να δείξετε το χαρτί του γιατρού σας και δεν χρεώνεστε!

pact 06

Food Log

1. Επιλέξτε πόσες μέρες την εβδομάδα θα συμπληρώνετε την διατροφή σας! Και το ποσό που θα χάνετε, αν δεν την τηρείτε

pact 07

2. Για να καταχωρείτε τα γεύματά σας στην εφαρμογή θα χρειαστείτε να κατεβάσετε το MyFitnessPal και να το συνδέσετε με το pact

pact 08

Προσοχή! Χρειάζεστε τουλάχιστον 1200 θερμίδες ημερησίως καταχωρημένες πριν τις 12 το βράδυ!

pact 09

MyFitnessPal

myfitnesspal 01

1. Συμπληρώστε τον στόχο σας, πόσο συχνά ασκείστε και την ημερομηνία γέννησής σας

 myfitnesspal 02

2. Στη συνέχεια θα σας ζητηθούν κιλά, ύψος, απώλεια βάρους ανά βδομάδα και το email σας με έναν κωδικό για να ολοκληρωθεί η εγγραφή.

myfitnesspal 03

3. Μετά την εγγραφή σας θα μπορείτε από το + να προσθέσετε το πρόγραμμα της ημέρας κι από εκεί θα συγχρονίζεται στο pact!

myfitnesspal 04

Veggie

1. Επιλέξτε πόσες φορές την εβδομάδα θα τρώτε φρούτα και λαχανικά και πόσα χρήματα θα χάνετε εάν δεν τηρείτε την συμφωνία σας!

pact 10

2. Εδώ η χρήση του pact θυμίζει λίγο instagram καθώς θα σας ζητήσει να ανεβάσετε φωτογραφία του πιάτου σας την οποία θα βαθμολογούν οι υπόλοιποι χρήστες της εφαρμογής

pact 11

Όσες περισσότερες συμφωνίες κλείνετε και όσο περισσότερες οι ημέρες, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζετε. Κάθε τέλος του μήνα σας ανακοινώνεται το ποσό που έχετε κερδίσει από κάθε συμφωνία σας και μπαίνει αυτόματα στην κάρτα που έχετε δηλώσει.

Το ποσό κυμαίνεται ανάλογα με τους χρήστες που έχουν συμμετάσχει σε αντίστοιχο pact τον συγκεκριμένο μήνα και δεν εξαρτάται καθόλου από τα χρήματα που έχετε δηλώσει ότι θα χάσετε εάν δεν τηρηθεί το δικό σας κομμάτι της συμφωνίας!

Δεν πρόκειται για μεγάλα ποσά αλλά είναι πιο πολύ το “feeling” που μετράει για την προσωπική προσπάθεια του καθενός! Προσωπικά με 2 μήνες χρήσης της εφαρμογής αντάμειψα τον εαυτό μου με καινούργιο mp3 για τις προπονήσεις μου!

Διαβάστε επίσης: Τι γνωρίζουμε για την προ-εγκατεστημένη εφαρμογή Υγεία και πώς να τη χρησιμοποιήσετε;

Από Emma

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status