Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυξάνονται οι εταιρείες αυτοκινήτων που έχουν εγκατεστημένο το Apple CarPlay!

Αυξάνονται οι εταιρείες αυτοκινήτων που έχουν εγκατεστημένο το Apple CarPlay!
ired.gr

Καθημερινά όλο και περισσότερες εταιρείες παράγουν προϊόντα, αγαθά και υπηρεσίες γύρω από τα αγαπημένα μας προϊόντα Apple! Πριν λίγες μέρες δύο μεγάλες εταιρείες αυτοκινήτων ανακοίνωσαν επισήμως πως θα δημιουργήσουν τα επόμενα μοντέλα αυτοκινήτων τους με υποστήριξη Apple CarPlay και μάλιστα με 12.3” οθόνη!

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τις εταιρείες Jeep και... Porsche (ακριβό το σπορ βρε παιδάκι μου)!

Η Jeep ανακοίνωσε το μοντέλο Compass 2017, το κόμπακτ SUV, το οποίο θα διατίθεται είτε με Apple CarPlay, είτε με Android Auto σε 7” και 8.4” οθόνη!

01 jeep

Το νέο Porsche 2018 Panamera Turbo S E-Hybrid, θα έχει τη μεγαλύτερη οθόνη αυτοκινήτου που υποστηρίζει Apple CarPlay! Πιο συγκεκριμένα η οθόνη θα είναι κατά 0.6” μικρότερη από το μεγαλύτερο iPad Pro της Apple, θυμίζοντας την 17” οθόνη του Tesla Model S!

02 porsche

Το νέο Panamera μοντέλο θα υποστηρίζει επίσης φόρτιση μέσω της Porsche Connect app που υποστηρίζει και iPhone και Apple Watch!

Δυστυχώς, ούτε η Jeep, ούτε η Porsche έχουν αναφέρει περισσότερες πληροφορίες ως προς την ημερομηνία κυκλοφορίας των μοντέλων αυτών και η τιμή για το 2017 Compass είναι ακόμη άγνωστη. Το Panarema Turbo S E-Hybrid θα ξεκινάει στα 184.000$ + 1.050$ για μεταφορικά! Ενώ, η ακριβή (μάλλον πανάκριβη) έκδοση θα αγγίζει τα 194.800$!

Και οι δύο εγκαταστάσεις του Apple CarPlay θα απαιτούν την ενσύρματη σύνδεση του iPhone. Η ασύρματη σύνδεση που μας έχει υποσχεθεί η Apple εδώ και καιρό έχει καθυστερήσει μόνο και μόνο για να κάνει τη μεγάλη της έκπληξη μέσα στο 2017 με τα νέα μοντέλα της BMW καθώς και με νέο Alpine δέκτη!

Δείτε επίσης: Μήπως το Apple στυλό σας χρειάζεται θήκη;

Από Emma

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status