Μήπως το Apple στυλό σας χρειάζεται θήκη;

Μήπως το Apple στυλό σας χρειάζεται θήκη;
ired.gr

To Apple στυλό είναι ένα απίστευτο τεχνολογικό μέσο. Είναι ένα gadget που όλοι κι όλες αγαπήσαμε! Ας παραδεχτούμε όμως πως το λευκό πλαστικό είναι λίγο “ψυχρό” και το καπάκι του lightning είναι εύκολο να χαθεί.

Η λατρεμένη Pad & Quill που κατασκευάζει Apple αξεσουάρ ήρθε για μια ακόμη φορά να κάνει την έκπληξη με τα χειροποίητα δερμάτινα προϊόντα της! Πιο συγκεκριμένα, η θήκη για το Apple στυλό  κοστίζει 49.95$ και όπως λέει η εταιρεία “μετατρέπει το στυλό από ένα πρακτικό εργαλείο σε έργο τέχνης”.

Η δερμάτινη λαβή για το στυλό της Apple είναι χειροποίητη από 100% αληθινό αμερικάνικο δέρμα, με “ράμματα” που θυμίζουν μπάλα του μπέιζμπολ και λαβή από χειρουργικό ατσάλι. Έρχεται σε δύο μέρη: μια λαβή για το κάτω μέρος του στυλό και ένα κλιπάκι που τοποθετείται ψηλά και κρατάει ταυτόχρονα τη θύρα lightning. Κυκλοφορεί σε 3 χρώματα: μαύρο, καφέ και... whiskey! :-)

leather case apple pencil 01

Σίγουρα με την παρουσίασή μας υπερβάλλουμε λιγάκι λόγω του ενθουσιασμού, αλλά και από μια πιο αντικειμενική οπτική, η Pad & Quill έχει φτιάξει το προϊόν σαν να είναι πακετάκι με το στυλό! Έχει ισχυρή λαβή για να μην γλιστράει και το καπάκι εφαρμόζει τέλεια για να προστατεύει τη θύρα lightning. Είναι τόσο πρακτικό και ντιζαϊνάτο, που θα μπορούσε άνετα να το έχει σχεδιάσει η ίδια η Apple.

Παρότι τσιμπημένη η τιμή του, είναι ένα προϊόν που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο από την αγορά καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη! Μέσα από τη σελίδα τους υπάρχει δυνατότητα για προ-παραγγελία με αποστολή τον Απρίλιο!

Διαβάστε επίσης: Planet of the Apps: Η νέα εκπομπή της Apple

Από Emma