Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Planet of the Apps: Η νέα εκπομπή της Apple

Planet of the Apps: Η νέα εκπομπή της Apple
ired.gr

Πολλές εκπλήξεις φαίνεται να μας έχει αφήσει η Apple για το 2017. Άλλη μια από αυτές έρχεται στην επιφάνεια για να κυκλοφορήσει μέχρι την άνοιξη φέτος! Αυτή τη φορά δεν είναι ούτε καινούργιο χρώμα σε iPhone άλλα ούτε για καινούργια χωρητικότητα! Αυτή την φορά, πρόκειται για μια εκπομπή (ναι, άλλη μια εκπομπή) που θυμίζει λίγο το The Voice, αλλά οι υποψήφιοι δεν παρουσιάζουν τις φωνητικές τους ικανότητες, αλλά τις εφαρμογές που έχουν σκεφτεί!

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται λοιπόν, για μια εκπομπή με κριτική επιτροπή - φυσικά διασήμων όπως Gwyneth Paltrow και Jessica Alba - η οποία θυμίζει όλα τα ριάλιτι σόου αμερικανικής παραγωγής που έχουμε δει ως τώρα. Ο διαγωνιζόμενος έχει 1 λεπτό να παρουσιάσει την εφαρμογή που έχει σκεφτεί και να πείσει έναν από τους συμβούλους να ενδιαφερθούν για την ιδέα του! Τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα γυρίσουν δεξιά ή αριστερά ανάλογα με το αν ενδιαφέρονται ή όχι.

planet of the apps 01

Οι εμπνευστές των εφαρμογών θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρηματικά δώρα, μερική καθοδήγηση και φυσικά την επιλογή να δούνε τις εφαρμογές τους εκατομμύρια χρήστες συσκευών της Apple μέσω της TV!

Το στέλεχος της Apple, Eddy Cue, και ο Ben Silverman, που είναι συμπαραγωγός στο σόου μαζί με την Apple, αποκάλυψαν πως κατά την διάρκεια του 1 λεπτού που θα παρουσιάζουν τις εφαρμογές τους οι διαγωνιζόμενοι, θα βρίσκονται σε μια... κυλιόμενη σκάλα! Μόλις φτάσουν στο τέλος της σκάλας, οι κριτές λένε την άποψή τους!

Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω:

Η εκπομπή (και αυτή) θα είναι διαθέσιμη στο Apple Music χωρίς να ξέρουμε την ακριβή ημερομηνία που θα ξεκινήσει υπό την ονομασία “Planet of the Apps”.

Διαβάστε επίσης: Η νέα σειρά της Apple “Carpool Karaoke”

Από Emma

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status