Η νέα σειρά της Apple “Carpool Karaoke”

Η νέα σειρά της Apple “Carpool Karaoke”
ired.gr

Η Apple άδραξε την ευκαιρία στα βραβεία Grammy να δείξει ένα μικρό teaser της ολοκαίνουργιας σειράς της με τίτλο “Carpool Karaoke”. Η σειρά θα φιλοξενεί celebrities όπως τους James Corden, Will Smith, John Legend και Arianna Grande.

Η σειρά είχε ακουστεί πως θα κυκλοφορούσε στην αρχή της χρονιάς φέτος και θα ήταν διαθέσιμη στο Apple Music, αλλά το trailer δεν μας αναφέρει την ακριβή ημερομηνία.

Η εταιρεία έχει παραγγείλει 16 επεισόδια γύρω από το κόνσεπτ της σειράς “Late Late Show with James Corden”. Στο trailer βλέπουμε τον Corden σε αρκετές σκηνές, ως οικοδεσπότη της εκπομπής και επίσης να τραγουδάει μαζί με τον Will Smith! Παρόλα αυτά δεν πιστεύουμε πως θα είναι ο μοναδικός οικοδεσπότης της εκπομπής!

Όπως βλέπουμε στο trailer, μάλλον σε κάθε επεισόδιο θα βλέπουμε ένα ζευγάρι διασήμων να παρουσιάζει μαζί την εκπομπή, όπως ο Shaquille O’Neal, ο John Cenda, οι Metallica και ο Billy Eichner.

Τέλος, βλέπουμε τη σειρά να αρχίζει μέσα σε ένα αμάξι αλλά με βάση το trailer μας δείχνει πως η εκπομπή δεν θα διεξάγεται όλη μέσα το αμάξι, αλλά θα βλέπουμε γνωστούς αστέρες του κινηματογράφου, της μουσικής και του αθλητισμού να πηγαίνουν σε φούρνους, δημόσια πλυντήρια, γήπεδα και... γάμους!

Δείτε παρακάτω το trailer της σειράς: 

Διαβάστε επίσης: Τι γνωρίζουμε για την προ-εγκατεστημένη εφαρμογή Υγεία και πώς να τη χρησιμοποιήσετε;

Από Emma