Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναμένουμε τον Μάρτιο την παρουσίαση των νέων iPad Pro, αλλά και του iPhone SE των 128GB!

Αναμένουμε τον Μάρτιο την παρουσίαση των νέων iPad Pro, αλλά και του iPhone SE των 128GB!
ired.gr

Σύμφωνα με το γιαπωνέζικο site Mac Otakara, η Apple πρόκειται τον προσεχή Μάρτιο να μας παρουσιάσει το νέο line up των iPad Pro, καθώς και άλλα προϊόντα. Ας τα δούμε όμως όλα με τη σειρά, ξεκινώντας από την αναφορά του Mac Otakara για το iPad και συνεχίζοντας με τις υπόλοιπες προβλέψεις έγκυρων αναλυτών για το iPad, το iPhone SE αλλά και τα iPhone 7 και 7 Plus.

iPad - Mac Otakara

Σχετικά με το iPad Pro, η Apple προσανατολίζεται στο να λανσάρει τέσσερα διαφορετικά μεγέθη, στις 7,9 - 9,7 - 10,5 και 12,9 ίντσες. Ενώ το μοντέλο των 10,5 ιντσών αναμένεται να είναι διαθέσιμο τον Μάιο, όλα τα υπόλοιπα θα κυκλοφορήσουν εντός του Μαρτίου.

Εάν το report είναι ακριβές, στην ουσία, η Apple θα αντικαταστήσει το iPad mini με το νέο iPad Pro των 7,9 ιντσών, κάτι ιδιαίτερα θετικό κατά τη γνώμη μου γιατί έτσι διασφαλίζεται πως το “μικρό iPad” θα διαθέτει πάντα το πιο πρόσφατο hardware. Σχετικά με το μοντέλο των 10,5 ιντσών που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο, το Mac Otakara υποστηρίζει πως θα είναι και το μόνο πλήρως ανα-σχεδιασμένο μοντέλο, με οθόνη από άκρη σε άκρη, ενώ δεν θα διαθέτει το Home button.

Διαβάστε επίσης: iPhone 8: με οθόνη 5,15 ιντσών και “Περιοχή Λειτουργιών” στο μέγεθος του iPhone 7

Με βάση αναφορές του παρελθόντος από την ίδια ιστοσελίδα, το iPad Pro των 10,5 ιντσών είναι πολύ πιθανό να έχει το ίδιο μέγεθος με αυτό των 9,7 ιντσών, καθώς η εξαφάνιση των περιθωρίων θα δώσει αυτή τη δυνατότητα στους μηχανικούς της Apple.

Σχετικά με το iPad Pro των 12,9 ιντσών, περιμένουμε την τοποθέτηση μίας οπίσθιας κάμερας των 12 megapixels, αλλά και υποστήριξη True Tone display, όπως δηλαδή συμβαίνει τώρα με το μοντέλο των 9,7 ιντσών. Επίσης αναμένουμε τη χρήση τετρακάναλων αισθητήρων φωτός, οι οποίοι και διαμορφώνουν την ένταση και τη γκάμα της φωτεινότητας της οθόνης, με βάση τις συνθήκες φωτός του εκάστοτε περιβάλλοντος.

Στο μεταξύ, το μοντέλο των 7,9 ιντσών θα φέρει τον Smart Connector, True Tone display, τέσσερα ηχεία, οπίσθια κάμερα των 12 megapixels και εμπρόσθια iSight camera με True Tone flash, καθώς η Apple προσπαθεί να εντάξει τις τελευταίες τεχνολογίες της σε όλη τη γκάμα των iPad που θα διαθέτει. Με βάση αυτό το σκεπτικό, αναφέρεται πως όλα τα μοντέλα iPad Pro θα φέρουν τετραπλό σύστημα μικροφώνων.

iPad - Barclays

Τρεις μήνες πριν, οι αναλυτές της Barclays είχαν αναφέρει πως αναμένουν τρία νέα μοντέλα iPad Pro, στις 9,7 - 12,9 αλλά και στις 10,5 ίντσες. Και οι συγκεκριμένοι αναλυτές “ποντάρουν” σε ένα iPad Pro στις 10,5 ίντσες με νέα σχεδίαση με οθόνη από άκρη σε άκρη, αλλά, δεν υπήρξε καμία αναφορά για την αντικατάσταση του iPad mini 4, αν και το μοντέλο αυτό κυκλοφορεί από τον Σεπτέμβριο του 2015.

iPad - Ming-Chi Kuo

Ο γνωστός μας Ming-Chi Kuo εκτιμά και αυτός πως η Apple θα κυκλοφορήσει τρία νέα iPad Pro και ούτε αυτός “βλέπει” την αντικατάσταση του iPad mini 4, την κυκλοφορία δηλαδή ενός μοντέλου Pro, στις 7,9 ίντσες. Αναμένει όμως ένα “οικονομικό” iPad στις 9,7 ίντσες το οποίο και θα φέρει τον επεξεργαστή A9X.

iPad - DigiTimes

Οι προβλέψεις του DigiTimes είναι αντίστοιχες, με την έμφαση να δίνεται και πάλι στο μοντέλο των 10,5 ιντσών με την από άκρη σε άκρη οθόνη.

iPhone SE - Mac Otakara

Επιστρέφουμε στην αναφορά του Mac Otakara και πιο συγκεκριμένα στο πολυ-αγαπημένο από τους κατόχους του, iPhone SE. Αναμένεται στις χωρητικότητες των 16 και 64GB να προστεθεί μια νέα, αυτή των 128GB. Δυστυχώς, ακόμα δεν έχει ακουστεί κάτι για την αναβάθμιση του μοντέλου με τους νέους επεξεργαστές που χρησιμοποιούν τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

iPhone 7 και iPhone 7 Plus - Mac Otakara

Αν και οι προηγούμενες αναφορές έκαναν λόγο για την προσθήκη του κόκκινου χρώματος στα 7s και 7s Plus, πλέον, πιστεύεται πως αυτή η νέα απόχρωση (PRODUCT) RED θα είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο και για τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Μακάρι αυτή η φήμη να αληθεύει γιατί αυτή η απόχρωση είναι απλά εξαιρετική.

Κλείνοντας

Νομίζω πως το event του Μαρτίου πρέπει πλέον να θεωρείται ως κάτι το δεδομένο. Τα νέα iPad είναι καθ’ οδόν και μένει να δούμε αν παράλληλα με αυτά η Apple θα μας παρουσιάσει νέα χωρητικότητα στο iPhone SE και νέα απόχρωση για τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Η Apple φαίνεται να έλαβε το μήνυμα της αγοράς και τελευταία εμφανίζει μία έντονη κινητικότητα, η οποία ελπίζω να μεταφραστεί σε νέα, ισχυρά προϊόντα.

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status