Ετοιμάζεται η Apple για μια ακόμη φορά να μας… βάλει τα γυαλιά;

Ετοιμάζεται η Apple για μια ακόμη φορά να μας… βάλει τα γυαλιά;
ired.gr

Τα γυαλιά οράσεως είναι ένα αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε καθημερινά πολλοί άνθρωποι, στη δουλειά, στο σχολείο, όταν οδηγούμε, ακόμη κι όταν βλέπουμε τηλεόραση.

Οι εποχές που τα γυαλιά οράσεως ήταν ένα αναγκαστικό βοήθημα για καλύτερη όραση έχουν περάσει. Πλέον, πέρα από τον προφανή λόγο, τα γυαλιά οράσεως χρησιμοποιούνται καθημερινά και για... στιλιστικούς λόγους!

Γυναίκες και άντρες (κυρίως οι γυναίκες αναγνώστριες με καταλαβαίνουν απόλυτα αυτήν τη στιγμή), επιλέγουν να φοράνε τα γυαλιά οράσεώς τους ακόμη και σε στιγμές που δεν τα χρειάζονται, καθώς προσφέρουν κομψότητα και στιλ!
Όχι, δεν πρόκειται για άρθρο περί μόδας, αντιθέτως, πρόκειται για μια ανακάλυψη που κάναμε και αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας!

Η Apple είναι μια εταιρεία που έχει βγάλει προϊόντα για πολλά και διαφορετικά κοινά. Είτε για επαγγελματική, είτε για προσωπική χρήση. Αυτή τη φορά όμως, οι φήμες που σας μεταφέρουμε, προέρχονται από «υψηλά ιστάμενους»! Πόσο έτοιμοι είστε να μετατρέψετε το πρόσωπό σας σε... iFace;

Πολλά έχουμε ακούσει για την επιθυμία του Tim Cook για προϊόντα με επαυξημένη/εικονική πραγματικότητα! Μήπως η επόμενη συσκευή που θα έρθει κοντά μας θα είναι τα iGlasses;

Ο Robert Scoble άφησε μερικά χιντς για επίσημη ανακοίνωση των χαρακτηριστικών τους το καλοκαίρι του 2017, με σκοπό την επέτειο των 10 χρόνων χρήσης iPhone!

Διαβάστε επίσης: «Smart Glasses - Η Apple ετοιμάζει ένα iPhone για τα μάτια σας μόνο ;»

Η ώρα των φακών!

«Αυτή είναι η κληρονομιά από τον Tim Cook», λέει ο Scoble, και συμπληρώνει... «Εδώ που τα λέμε, είναι και του Steve Jobs», μιλώντας για επαυξημένη πραγματικότητα.

Τα γυαλιά της Apple φημολογούνται να είναι παρόμοια με τα Google Glasses, δηλαδή στηριζόμενα σε μια επαυξημένη πραγματικότητα που θα επιτρέπει στον χρήστη να τραβάει φωτογραφίες, να κοιτάει τον καιρό, να παίρνει τηλέφωνα, κι όλα αυτά με απλή υπαγόρευση!

Δεν είναι ακόμη γνωστό πως η Apple θα ξεπεράσει τα θέματα ασφαλείας και ιδιωτικότητας που αντιμετώπισε η Google, αλλά ας κρατήσουμε τα λόγια του Tim Cook: «Η επαυξημένη πραγματικότητα είναι καλύτερη από την εικονική!».

Από Emma