Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το iPhone 8 θα διαθέτει μπαταρία αντίστοιχη με του iPhone 7 Plus

Το iPhone 8 θα διαθέτει μπαταρία αντίστοιχη με του iPhone 7 Plus
ired.gr

Το αποκαλούμενο iPhone 8, θα “φιλοξενεί” στα έγκατά του μία ακριβότερη, αλλά τεχνολογικά πιο προηγμένη μητρική πλακέτα, διαμορφωμένη σε “στοίβες”, η οποία και θα είναι σχεδιασμένη προς την κατεύθυνση της μείωσης του μεγέθους της, άρα εμμέσως και της αύξησης της ενεργειακής αυτονομίας, μέσω της τοποθέτησης μεγαλύτερων μπαταριών, σύμφωνα με τον έγκυρο Ming-Chi Kuo, αναλυτή της KGI Securities.

iphone8 1

Σύμφωνα με τον Kuo, αυτή η πλακέτα, γνωστή και ως "substrate-like PCB mainboard”, θα αποτελέσει και το κλειδί για τη σχεδίαση και κατασκευή του iPhone 8, με OLED οθόνη, με αντίστοιχες διαστάσεις του iPhone των 4,7 ιντσών και ταυτόχρονα με μπαταρία χωρητικότητας αντίστοιχης αυτής των Plus μοντέλων. Ο Kuo αναμένει το iPhone 8 να διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 2,700 mAh.

Ενώ η τεχνολογία στην κατασκευή μπαταριών δεν αναμένεται να μας προσφέρει μεγάλα άλματα στα προσεχή τρία έως πέντε έτη, οι μικρότερες μητρικές πλακέτες, οι οποίες και θα “στοιβάζουν” τα υποσυστήματά τους σε μικρότερο (σε μήκος και πλάτος) χώρο, αναμένεται να είναι και η προτιμητέα επιλογή για τους κατασκευαστές. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης στο εσωτερικό της συσκευής, πιο ογκωδών και κατά συνέπεια μεγαλύτερης χωρητικότητας, μπαταριών.

Διαβάστε επίσης: «Νέα πατέντα της Apple για γυαλί και κεραμικό σε iPhone»

Επιπροσθέτως, αν το iPhone 8 αποκτήσει μπαταρία στα 2,700 mAh, αναμένεται να υπερτερεί ενεργειακά των Plus μοντέλων, καθώς πιστεύεται πως η εξοικονόμηση ενέργειας μέσω της χρήσης OLED οθονών, θα είναι σημαντική. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα και πάλι να επανέλθω στο πολυ-αναμενόμενο dark mode του iOS, το οποίο θα είναι αναγκαίο για την extra εξοικονόμηση ενέργειας στα iPhones που θα διαθέτουν OLED οθόνη.

Είμαστε ακόμα στον Φλεβάρη και οι φήμες για το επετειακό iPhone έχουν πάρει φωτιά. “Αγνοούμε” καθημερινά δεκάδες αναφορές αμφιβόλου προέλευσης, οι οποίες στοχεύουν απλά στο clickbaiting. Προσπαθούμε να σας μεταφέρουμε κυρίως αυτές που προέρχονται από αξιόπιστες πηγές, όπως ο Ming-Chi Kuo και θα συνεχίσουμε να τις φιλτράρουμε με κριτική ματιά.

Μείνετε συντονισμένοι!

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status