Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσετε το iPhone 7

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσετε το iPhone 7
ired.gr

Μας ρωτάτε, αν αξίζει η αγορά του iPhone 7 και αν αξίζει κάποιος να προμηθευτεί μία ακριβή συσκευή, ή να αναβαθμίσει.

Η απάντηση είναι “τώρα, ναι”. Μπορεί όλα αυτά να είναι λίγο σχετικά, καθώς οι τιμές των συσκευών μας που θα πρέπει να πουλήσουμε ως μεταχειρισμένες πέφτουν αναλόγως, όμως, θα πρέπει να τονίσουμε πως αρκετοί είναι οι χρήστες που προτιμούν να κάνουν τα iψώνια τους από την επίσημη αγορά, ακόμα και αυτή την περίοδο που οι τιμές έχουν πέσει.

Αν πρόκειται κάποιος να εκμεταλλευτεί τα προγράμματα “άτοκων” δόσεων, έχει καλώς, αν και οι τόκοι έχουν ενσωματωθεί στην αρχική τιμή, αλλά αν η προτίμηση αυτή έγκειται στο ότι “οι συσκευές από τα επίσημα καταστήματα είναι καλύτερες”, τότε μάλλον έχει πέσει θύμα παραπληροφόρησης.

Διαβάστε επίσης: «Τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν όσοι έχουν iPhone»

Για να το καταστήσουμε λοιπόν σαφές: από την επίσημη αλυσίδα διανομής και από τα σκρουτζομάγαζα, προμηθευόμαστε ακριβώς τις ίδιες συσκευές. Με την ίδια ποιότητα και με την ίδια, διετή κάλυψη εγγύησης.

Τελικά, πόσο κοστίζει σήμερα το iPhone 7;

Αφού το λύσαμε αυτό, ας προχωρήσουμε. Σήμερα (το κείμενο γράφτηκε στις 14 Φεβρουαρίου και δεν πρέπει να ξεχάσω να σας τονίσω το “πόσο αγαπώ” την επίσημη αλυσίδα διανομής :) ) το iPhone 7 σε ένα μεγάλο κατάστημα κοστίζει 819€. Στα ανεξάρτητα καταστήματα, κοστίζει 200€ κάτω, δηλαδή, 620€. Και στις δύο περιπτώσεις αναφερόμαστε σε “EU” συσκευές.

iPhone7 1

iPhone7 2

Τι αγοράζουμε λοιπόν με 620€;

Το ταχύτερο smartphone της αγοράς, στα 32GB αποθηκευτικού χώρου, με 2GB Ram, με μία εξαιρετική κάμερα, με 3D Touch, ταχύτατο Touch ID, με οθόνη ευρύτερης χρωματικής γκάμας και με το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές.

Αξίζει;

Ναι, αξίζει κάθε ευρώ από τα 620€ που καλείστε να καταβάλετε.

Μήπως να περιμένω; Σε μερικούς μήνες θα βγει το νέο!

Ναι, αλλά μέχρι να πέσει η τιμή του νέου, πάλι Φλεβάρη - Μάρτη θα έχουμε πιάσει.

Συμπέρασμα

Ψωνίστε έξυπνα. Από εκεί που σας συμφέρει, προσέχοντας να ζητάτε ονομαστική απόδειξη λιανικής με αναγραφή του ΙΜΕΙ και ζητήστε από τον πάροχό σας να σας παράσχει “έκπτωση αντί επιδότησης”.

Σημαντική διευκρίνιση

Δεν έχουμε καμία πρόθεση να προωθήσουμε κάποιο κατάστημα. Μοναδικό κριτήριο των προτάσεών μας είναι το δικό σας συμφέρον.

Κλείνοντας

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, είναι η καλύτερη για να αγοράσετε τη νέα σας συσκευή. Μπορεί να έχετε χάσει ένα μέρος της αξίας της “παλιάς” σας συσκευής, αλλά συνολικά, κερδίζετε και σε μερικές περιπτώσεις, πολλά. Προτιμήστε την ανεξάρτητη αγορά, εκτός και αν μπορείτε να εξοφλήσετε τη νέα σας συσκευή μόνο με δόσεις. Αν και, σιγά σιγά, κάποια μικρά, ανεξάρτητα καταστήματα, αρχίζουν να εφαρμόζουν προγράμματα δόσεων.

Ψωνίστε έξυπνα!

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status