Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι με αυτά τα apps

Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι με αυτά τα apps
ired.gr

Υπάρχουν πολλοί και ταλαντούχοι προγραμματιστές που δημιουργούν απίθανες εφαρμογές για όλους εμάς και τις διαθέτουν δωρεάν ή σε πολύ χαμηλή τιμή στο App Store.

Χάρη στην κοινότητα των iOS developers, υπάρχουν μερικά αστρονομικά apps που προσφέρουν ταξίδι στο διάστημα μέσα από την οθόνη του iPhone.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα αστέρια ή να εξερευνήσετε το φεγγάρι, δοκιμάστε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε.

 

Star Walk

Star Walk

Το Star Walk είναι μια πανέμορφη εφαρμογή για το κινητό τηλέφωνο που προβάλει ένα διαδραστικό ουρανό, σε πραγματικό χρόνο, προβάλλοντας ακριβώς αυτό που κοιτάει ο χρήστης. Σας επιτρέπει να εξερευνήσετε πάνω από 200.000 ουράνια σώματα με εκτενείς πληροφορίες για τα αστέρια και τους αστερισμούς.

App Link
Distant Suns

Distant Suns

Διαθέτει ρεαλιστική εικόνα του νυχτερινού ουρανού και είναι πολύ εύχρηστο για ερασιτέχνες παρατηρητές του ουρανού, καθώς και για “σοβαρούς” αστρονόμους.

App Link
Star Chart

Star Chart

Με την εφαρμογή αυτή θα είναι σαν να έχετε ένα εικονικό γράφημα αστεριών στην τσέπη σας. Κοιτάξτε μέσα από το iPhone για να δείτε ένα παράθυρο σε όλο το ορατό σύμπαν.

App Link
APODviewer

APODviewer

Αν είστε φοιτητής αστρονομίας ή απλά ενθουσιασμένος με την ιδέα, μπορείτε να δείτε όμορφες εικόνες της NASA και να μάθετε για τα μυστήρια του ηλιακού συστήματος, των πλανητών και του σύμπαντος. Το APODviewer είναι εύκολο στη χρήση και διασκεδαστικό.

App Link
Moon Globe

Moon Globe

Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να κρατήσετε το φεγγάρι στα χέρια σας. Συνδυάζει δορυφορικές εικόνες και τοπογραφικά δεδομένα για να το παρουσιάσει σε ρεαλιστικές εικόνες 3D και σε πραγματικό χρόνο.

App Link

Διαβάστε επίσης: «5 εναλλακτικές προτάσεις για το iPhone»

Από mirelen