Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δείτε τη νέα διαφήμιση του Apple Watch Series 2 (video)

Δείτε τη νέα διαφήμιση του Apple Watch Series 2 (video)
ired.gr

H Apple το Σάββατο που μας πέρασε έδωσε στη δημοσιότητα το νέο της διαφημιστικό spot για το Apple Watch Series 2, δίνοντας έμφαση στα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την υγεία μας και καλεί τους χρήστες να “κλείσουν” τα δαχτυλίδια της εφαρμογής της Δραστηριότητας.

Το σποτ τιτλοφορείται “Apple Watch Series 2 — Close Your Rings — Catch, Swim, Play”, διαρκεί μόνο 15 δευτερόλεπτα και αποτελεί τη συνέχεια μίας σειράς διαφημίσεων για το έξυπνο ρολόι της εταιρείας όπου παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την υγεία και την άσκηση. Το πρώτο διαφημιστικό σποτ με τίτλο "Close Your Rings” είχε κυκλοφορήσει πριν από περίπου ένα μήνα.

Διαβάστε επίσης: «“Σε παρακαλώ” Apple, όχι άλλες νέες λειτουργίες στο iOS 11!»

Όπως και στο προηγούμενο σποτ, καλούμαστε να “κλείσουμε τα δαχτυλίδια” της εφαρμογής της Δραστηριότητας, τα οποία και αντιστοιχούν στους στόχους μας για την Ορθοστασία, την Άσκηση και την Κίνηση. Κατά την παρουσίαση του πρώτου Apple Watch, η εταιρεία είχε δώσει έμφαση στο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, καθώς τα τρία αυτά δαχτυλίδια αποτελούν μία γραφική αναπαράσταση των δεδομένων κίνησης που λαμβάνουν οι αισθητήρες της συσκευής, όπως το αξελερόμετρο και ο μετρητής των καρδιακών παλμών.

 

Καθώς οι χρήστες στέκονται, περπατούν και ανεβάζουν τους καρδιακούς παλμούς τους με την άσκηση, τα δαχτυλίδια αυτά κλείνουν.

Η χρονική διάρκεια που απαιτείται για να επιτευχθεί αυτό πλήρως εξαρτάται φυσικά από τους στόχους που έχει θέσει (για κάθε ένα από αυτά) ο χρήστης, κατά την αρχική διαμόρφωση της συσκευής, αν και, μπορούμε ανά πάσα στιγμή και στη συνέχεια να τροποποιήσουμε τους στόχους αυτούς.

Το Apple Watch πλέον αποτελεί μία επιτυχία για την Apple και όπως όλα δείχνουν η εταιρεία ποντάρει πολλά σε αυτό, και ως μέρος του οικοσυστήματός της, αλλά και για να καλύψει τη ζήτηση που αναμένεται να υπάρξει στο μέλλον για συσκευές που μας βοηθούν να διατηρήσουμε ή να βελτιώσουμε κάποιους δείκτες της υγείας μας.

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status