Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα 5 καλύτερα GPS apps για iPhone

Τα 5 καλύτερα GPS apps για iPhone
ired.gr

 Έχετε παρατηρήσει κι εσείς ότι οι εφαρμογές GPS για κινητά τηλέφωνα έχουν αντικαταστήσει πλέον τις συσκευές πλοήγησης;

Η αγορά τους έχει πέσει αρκετά σε σχέση με τον πρώτο καιρό, όταν όλοι μας είχαμε αγοράσει εκείνο το μηχάνημα που μας υπαγόρευε πού θα στρίψουμε και με ποιον τρόπο θα φτάσουμε στον προορισμό μας.

Όμως, γιατί να έχεις μια ξεχωριστή συσκευή αν μπορείς να κάνεις ακριβώς την ίδια δουλειά από το smartphone σου;

Μάλιστα, ακόμη και οι ίδιες οι εταιρίες που διαθέτουν στην αγορά συσκευές GPS (Garmin, Magellan, TomTom) έχουν γίνει ευέλικτες και έχουν ξεκινήσει να δημιουργούν εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα (iOS και Android).

Οι περισσότεροι κάτοχοι smartphones βασίζονται στις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές χαρτών για να ακολουθήσουν κάποια διαδρομή. Εκτός όμως από τους αμφιλεγόμενους αλλά πρόσφατα βελτιωμένους Χάρτες της Apple, υπάρχουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες εφαρμογές που προσφέρουν χρήσιμες δυνατότητες: δωρεάν ενημέρωση χάρτη, κίνηση στους δρόμους κλπ.

Τι ζητάμε από μια εφαρμογή GPS; Σαφείς οδηγίες, σχεδιασμό μιας διαδρομής και πληροφορίες για την περιοχή.

Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το iPhone ή το iPad σας για να κυκλοφορήσετε στην πόλη, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις 5 GPS εφαρμογές.

 

TomTom Go Mobile

TomTom Go Mobile

Προσφέρει offline χάρτες της TomTom, δωρεάν ενημερώσεις χαρτών, καθημερινές αλλαγές στους χάρτες, IQ routes, δρομολόγηση πολλαπλών στάσεων, 2D/3D προβολή οδήγησης, καθοδήγηση λωρίδας κ.α. Μιλάει ελληνικά.

App Link
Waze

Waze

To Waze είναι μια μοναδική εφαρμογή πλοήγησης για το iPhone που συνεργάζεται με τους χρήστες για να παρέχει πληροφορίες για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο. Ενσωματώνει το Facebook και εντοπίζει τα φθηνά βενζινάδικα.

App Link
Google Maps

Google Maps

Αν κάποιος ξέρει να σας οδηγήσει στον προορισμό σας, αυτό είναι το Google Maps. Η εφαρμογή προσφέρει φωνητική καθοδήγηση και οδηγίες από στροφή σε στροφή. Μπορείτε να δείτε κάποιες τοποθεσίες σε πανοραμική θέαση 360 και να βρείτε τις επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά στο σημείο που σας ενδιαφέρει με το Google Local Search.

App Link
MotionX GPS

MotionX GPS

Μια από τις καλύτερες εφαρμογές σε αυτή την κατηγορία. Προσφέρει ενημερωμένους χάρτες και έξυπνη δρομολόγηση κυκλοφορίας, multi-stop υποστήριξη. Αξίζει και τα 1,99 ευρώ που στοιχίζει.

App Link
CoPilot GPS

CoPilot GPS

Προσφέρει offline χάρτες με δωρεάν ενημερώσεις και Live traffic service. Η εφαρμογή έχει ενσωματώσει τη Wikipedia, το Yelp και το Google Local Search για να προσφέρει τα μέγιστα για τοπικές πληροφορίες. Υπάρχουν άφθονες in app αγορές για add-ons.

App Link

Διαβάστε επίσης: «Χρησιμοποιήστε την «Πρόσβαση με καθοδήγηση» για να προστατέψετε το iPhone σας»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status