Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιβολή τερματισμού εφαρμογής, στο Apple Watch

Επιβολή τερματισμού εφαρμογής, στο Apple Watch
ired.gr

Πλέον και οι πιο δύσπιστοι έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται πως το Apple Watch και το watchOS “έσυραν το καράβι” της πραγματικής δημιουργίας της κατηγορίας των έξυπνων ρολογιών. Ακόμα και η “φρέσκια” ανακοίνωση που αφορά το Android Wear 2.0 της Google, μάλλον συνεπικουρεί προς την κατεύθυνση που θα ακολουθηθεί στα χρόνια που έρχονται, κατεύθυνση, που όρισε η Apple με τα watchOS και Apple Watch.

Διαβάστε επίσης: «Πρώτο σε πωλήσεις το Apple Watch, μείωση των πωλήσεων για τη Samsung»

Όμως, ακόμα και το σχετικά ώριμο watchOS είναι πιθανό να δυσλειτουργήσει, κυρίως όμως, μία από τις εφαρμογές που έχουμε ανοίξει στο Apple Watch, μπορεί να “κρεμάσει”. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Στο iOS έχουμε την οθόνη πολυδιεργασιών που ενεργοποιείται με το διπλό πάτημα του Home Button, αλλά, στο watchOS, τέτοια επιλογή - λειτουργία, δεν υπάρχει.

Για να δοκιμάσετε και εσείς τη συμβουλή μας, ανοίξτε μία από τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο έξυπνο ρολόι σας και ας μην είναι “κολλημένη”.

Στο παράδειγμά μας, έχουμε ανοίξει την εφαρμογή της Προπόνησης.

apple watch terminal 1

Με την εφαρμογή που θέλουμε να κλείσουμε, ανοικτή, πιέζουμε το πλάγιο κουμπί για δύο δευτερόλεπτα.

apple watch terminal 2

Το αποτέλεσμα είναι η εμφάνιση των επιλογών της απενεργοποίησης της συσκευής, της εμφάνισης του ιατρικού φακέλου μας, ή της επείγουσας κλήσης. Αυτό που μένει να κάνουμε, είναι να πιέσουμε το κουμπί της ψηφιακής κορόνας (Digital Crown) για περίπου 1,5 δευτερόλεπτο.

Η εφαρμογή θα κλείσει, θα απελευθερωθούν οι πόροι που καταλαμβάνει και κυρίως, θα μπορέσουμε να την ανοίξουμε εκ νέου, προκειμένου να την χρησιμοποιήσουμε, όπως αρχικώς είχαμε σκεφτεί.

Αυτή λοιπόν ήταν η επιβολή τερματισμού, στο watchOS. Εύχομαι να μη την χρειαστείτε, αλλά, πλέον, αν σας κρεμάσει κάποιο app, εσείς ξέρετε τον τρόπο για να το “ξεκολλήσετε”.

Παρακολουθούμε όλα τα λειτουργικά συστήματα της εταιρείας Apple και σας μεταφέρουμε όλα τα απαραίτητα tips για να έχετε την καλύτερη και πιο απροβλημάτιστη εμπειρία.

Stay tuned!

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status