Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 - Πτήση στο διάστημα (βίντεο)

iPhone 7 - Πτήση στο διάστημα (βίντεο)
ired.gr

Η Urban Armor Gear κατασκευάζει και πουλάει θωρακισμένες αλλά ελαφριές θήκες για iPhone, iPad, MacBook κι ένα αριθμό από άλλα smartphone και tablet του εμπορίου.

Οι θήκες της χαρακτηρίζονται από «στρατιωτικού επιπέδου υλικά για προστασία από πτώσεις και κραδασμούς» κι ένα πρόσφατο διαφημιστικό βίντεο, που βγήκε από την εταιρία, δείχνει το αληθές του λόγου.

Στις 28 Νοεμβρίου του 2014, η Urban Armor Gear έστειλε ένα ολοκαίνουριο iPhone 6 στο διάστημα με ένα GPS και δύο κάμερες GoPro προστατευμένο σε μία από τις θήκες της. Το «πακέτο» έφτασε σε τελικό ύψος 101.000 πόδια (33 χιλιόμετρα περίπου) και αντιμετώπισε θερμοκρασίες της τάξης των -79° C.

Αφότου έφτασε στο ύψος αυτό, το iPhone εκτέλεσε ελεύθερη πτώση μέχρι του σημείου όπου άνοιξε αλεξίπτωτο για την τελική ομαλή προσγείωσή του. Παρόλο που η συσκευή πάγωσε και απενεργοποιήθηκε λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, ενεργοποιήθηκε ξανά και ήταν άθικτη μετά το πέρας της πτήσης.

Επειδή το βίντεο του 2014 απεδείχθη ιδιαίτερα δημοφιλές, ξεπερνώντας τις 3.000.000 θεάσεις στο YouTube, το Δεκέμβριο που μας πέρασε, η Urban Armor Gear, επανέλαβε στέλνοντας αυτή τη φορά ένα ολοκαίνουριο iPhone 7, προστατευμένο με τη θήκη της μοντέλου «Monarch», στο διάστημα για άλλη μια φορά.

Αυτή τη φορά, το iPhone έφτασε σε τελικό ύψος τα 120.027 πόδια (40 χιλιόμετρα περίπου) πριν το μετεωρολογικό μπαλόνι που το μετέφερε σκάσει και το στείλει και πάλι σε ελεύθερη πτώση πίσω στο έδαφος με αλεξίπτωτο στο τελευταίο τμήμα της πτήσης. Γι’ άλλη μια φορά, η συσκευή επέστρεψε άθικτη παρόλες τις ακραίες συνθήκες.

Προσοχή: το βίντεο είναι 4Κ VR και θα χρειαστείτε browser που να το υποστηρίζει για να το δείτε σωστά, όπως π.χ., ο Google Chrome.

Κατά την πτήση, το iPhone 7, που απογειώθηκε από το Sheffield της Αγγλίας, κάλυψε απόσταση 15 μιλίων πρώτα (25 χιλιόμετρα περίπου) πριν αρχίσει την άνοδο.

Το πλήρες ταξίδι τραβήχτηκε με κάμερα 4Κ 360 μοιρών, παρέχοντας στους θεατές ένα εκπληκτικής ποιότητας βίντεο του πώς φαίνεται μια πτήση στη στρατόσφαιρα. Στο τελικό ύψος της πτήσης, οι θεατές μπορούν πια να δουν την καμπυλότητα της γης (ας το δουν όλοι αυτοί που πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη, έλεος πια με τις συνωμοσίες!). Είναι πραγματικά εκπληκτικό βίντεο.

Δείτε επίσης: «iPhone - Ένα αξεσουάρ που θα κάνει το 360° βίντεο, παιχνίδι»

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status