Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μια ενδιαφέρουσα οπτική για το iPhone 8

Μια ενδιαφέρουσα οπτική για το iPhone 8
ired.gr

Αυτό το concept έχει δημιουργηθεί από τον Thadeu Brandão  και ας το ομολογήσουμε... είναι αρκετά ενδιαφέρον!

Παρότι η συσκευή είναι ολόιδια με το iPhone 7 από την πίσω όψη, η εμπρόσθια, μοιάζει με το «όνειρο θερινής νυκτός» κάθε iPhone χρήστη!

Για να κάνει χώρο για όλη την LCD (ή μήπως OLED;) οθόνη, ο Thadeu μετέφερε το ακουστικό στο επάνω μέρος της συσκευής, ενώ άφησε το κεντρικό πλήκτρο στο ίδιο σημείο που το έχουν όλα τα iPhone έως τώρα. Εν συνεχεία, το βίντεο μας δείχνει το κεντρικό «πλήκτρο» να βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης μαζί με κάτι που μοιάζει με το Touch Bar που έχουμε δει στα MacBook.

Δείτε επίσης: «iPhone OLED - Φήμες κάνουν λόγο για νέα τεχνολογία 3D Touch» 

Άραγε πόσο καλή ιδέα μπορεί να είναι αυτό;

Έως τώρα το κεντρικό πλήκτρο έχει πολλές λειτουργίες. Το «κλικάρουμε» για να επιστρέψουμε στην αρχική οθόνη, ή να ξεκλειδώσουμε τη συσκευή με το Touch ID. Το πιέζουμε για να ενεργοποιηθεί η Siri, το πιέζουμε δύο φορές για να δούμε τις ανοιχτές εφαρμογές μας και πολλά ακόμη που σίγουρα ξεχνάω!

Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί το κατά πόσο το σκεπτικό του Thadeu για το iPhone 8 είναι πρακτικό, ή το κατά πόσο θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Κάτι αρκετά εντυπωσιακό θα ήταν να έχει μόνο μια χρήση (ένα πάτημα) το οποίο να αλλάζει την ιδιότητά του με βάση την εφαρμογή στην οποία βρίσκεται ο χρήστης, αλλά, παρόλα αυτά, να μπορεί να οδηγεί πάντα στην αρχική οθόνη.

Θα ήταν άραγε τόσο πρακτικό; Ή στην πραγματικότητα θα ήταν iq test; Θα ήταν εύκολο να επιστρέψεις στην αρχική οθόνη χωρίς να πραγματοποιήσεις κάτι στην ανοιχτή εφαρμογή;

Ακούγεται δύσκολο αν και ενδιαφέρον να το δοκιμάζαμε! Ίσως τελικά ο δείκτης μας να έχει τη δυνατότητα για παραπάνω από μια χρήση!

Διαβάστε επίσης: «iPhone 8 - Ατσάλινη η επερχόμενη έκδοση;» 

Από Emma

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status