Πώς να προσθέσετε μουσική σε ιστορίες του Instagram

Πώς να προσθέσετε μουσική σε ιστορίες του Instagram
ired.gr

Θέλετε να προσθέσετε μουσική στην ιστορία σας στο Instagram; Χρησιμοποιώντας ένα απλό κόλπο μπορείτε εύκολα να βάλετε ένα τραγούδι να παίζει και να ηχογραφείται στο υπόβαθρο σαν soundtrack για το Instagram Story βίντεο που θέλετε να ανεβάσετε στο κοινωνικό δίκτυο.

Για όσους ασχολούνται με το «σπορ» θα δείτε ότι η λειτουργία μοιάζει με αυτήν του Snapchat και της προσθήκης μουσικής σε βίντεο σε αυτό, μόνο που μιλάμε για το Instagram που είναι ένα εντελώς διαφορετικό κοινωνικό δίκτυο.

Πώς ανεβάζω βίντεο στο Instagram με μουσική; (stories)

Ο απλούστερος τρόπος για να προσθέσετε μουσική στο Instagram story με το iPhone σας είναι ο παρακάτω:

  • Εκκινείστε την εφαρμογή Μουσική ή το Spotify και φορτώστε ένα τραγούδι που θέλετε για ήχο υποβάθρου στην ιστορία σας.
  • Εκκινείστε το Instagram και εισέλθετε στο λογαριασμό σας.
  • Ανοίξτε την κάμερα πατώντας το εικονίδιο στο πάνω αριστερό μέρος του παραθύρου του Instagram για να εκκινήσει η καταγραφή ιστορίας.

instagram music 2

  • Στην νέα οθόνη που εμφανίζεται, σύρετε προς τα πάνω για να εμφανιστεί το Κέντρο Ελέγχου του iPhone και σύρετε προς τα δεξιά για να περάσετε στην οθόνη ελέγχου μουσικής. Πατήστε το πλήκτρο αναπαραγωγής για ν’ αρχίσει να παίζει το τραγούδι που είχατε επιλέξει πριν.

instagram music 3

  • Επιστρέψτε στην κάμερα του Instagram και αρχίστε να βιντεοσκοπείτε την ιστορία σας με τη μουσική να παίζει στο υπόβαθρο.

instagram music 4

  • Ανεβάστε την ιστορία σας στο Instagram και μαζί θα ανέβει και η ηχογραφημένη μουσική.

instagram music 5

Τώρα πια θα έχετε μια ολοκληρωμένη παρουσία στις ιστορίες που ανεβάζετε στο Instagram με μουσική στο υπόβαθρο και πιο επαγγελματική παρουσίαση. Όσοι σας ακολουθούν θα χαίρονται περισσότερο να παρακολουθούν τις εκπομπές σας.

7 κόλπα που επιβάλλεται να γνωρίζετε στην εφαρμογή Instagram

από Elichord