iOS 10 tip: Διαγράψτε κείμενο πιο γρήγορα με το 3D Touch

iOS 10 tip: Διαγράψτε κείμενο πιο γρήγορα με το 3D Touch
ired.gr

Προσοχή: Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη λειτουργία 3D Touch ή οποιαδήποτε άλλη, θα πρέπει να διαθέτετε συσκευή iPhone 6s ή νεότερη, αφού τα προηγούμενα μοντέλα δεν έχουν οθόνη με ευαισθησία στην πίεση. Εκτός αυτού, η συσκευή σας θα πρέπει να έχει ενημερωθεί στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS 10 ή νεότερο, για να επωφεληθείτε από αυτό το χαρακτηριστικό. Μια τελευταία προϋπόθεση για να λειτουργήσει το τέχνασμα είναι να χρησιμοποιείτε το προεγκατεστημένο πληκτρολόγιο της Apple ως κύριο και όχι κάποιο άλλο τρίτου κατασκευαστή.

Διαγραφή κειμένου με 3D Touch

Πρώτα από όλα, για να διαγράψετε ένα κείμενο με 3D Touch, γρηγορότερα από ό,τι στο iOS 9, θα πρέπει να υπάρχει, προφανώς, κείμενο. Το κόλπο λειτουργεί παντού στο iPhone σας, σε οποιαδήποτε εφαρμογή όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε κείμενο το οποίο επιδέχεται επεξεργασίας ή διαγραφής.

Στο παράδειγμά μας έχουμε χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Σημειώσεις.

Ο συνήθης τρόπος για να διαγράψετε τις τελευταίες λέξεις που έχετε γράψει είναι να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο backspace στο πληκτρολόγιο. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα συνεχόμενου πατήματος και διαγραφή γραμμάτων, ξεκινά η διαγραφή ολόκληρων λέξεων. Τώρα, αν θέλετε να διαγράψετε μια ολόκληρη πρόταση ή παράγραφο γρηγορότερα, μπορείτε να πιέσετε σταθερά το πλήκτρο backspace με 3D Touch. Το iOS ξεκινά, τότε, να διαγράφει λέξεις και το κάνει πιο γρήγορα από ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

backspace 3d touch

Το λειτουργικό iOS 10 έφτασε στις συσκευές μας τον Σεπτέμβριο του 2016 και η πλέον ενημερωμένη έκδοσή του είναι σήμερα η 10.2.1. Το 3D Touch αποτελεί έναν νέο τρόπο χρήσης της οθόνης των νέων συσκευών, παρέχοντας διάφορες ευκολίες στον τελικό χρήστη του iPhone.

Διαβάστε επίσης: «8 απίστευτα χρήσιμες ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε»

Από mirelen