Νέα καμπάνια: Μια βραδιά με το iPhone 7 Plus

Νέα καμπάνια: Μια βραδιά με το iPhone 7 Plus
ired.gr

Πώς θα σας φαινόταν αν η Apple σας ανέθετε να ταξιδέψετε ανά τον κόσμο και να χρησιμοποιήσετε ένα iPhone 7 Plus για να τραβήξετε φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό; Οι φωτογράφοι που ανέλαβαν τη νέα εκστρατεία «shot on iPhone» βρέθηκαν σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη, στις 5 Νοεμβρίου του 2016 και απαθανάτισαν υπέροχα πλάνα, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες λήψης της κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Συγκεκριμένα, ταξίδεψαν από το Γιοχάνεσμπουργκ έως και τη Σανγκάη, σε ιδιαίτερα ακραίες καιρικές συνθήκες, για να αναζητήσουν έμπνευση. Για παράδειγμα, ο φωτογράφος Reuben Wu φωτογράφισε τα 130 ενεργά ηφαίστεια στην Ινδονησία, χρησιμοποιώντας ένα iPhone 7 συνδεδεμένο σε ένα drone, ενώ ο Ruairidh McGlynn ταξίδεψε με έλκηθρο στην Ισλανδία για να φωτογραφίσει το έδαφος της Αρκτικής κατά τη διάρκεια της νύχτας.

2.jpg

Οι φωτογραφίες, πιθανότατα, θα παρουσιαστούν σε πινακίδες μεγάλου μεγέθους και άλλα διαφημιστικά μέσα σε διάφορες πόλεις του κόσμου. Εσείς, όμως, μπορείτε να κατεβάσετε επτά επιλεγμένες φωτογραφίες της καμπάνιας από τη σελίδα της Apple.

Behind Apple’s new campaign: One Night on iPhone 7

Η νέα κάμερα του iPhone 7 Plus διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και ένα διάφραγμα f/1.8 που επιτρέπει τη λήψη ακόμη πιο καθαρών φωτογραφιών και βίντεο, χωρίς θάμπωμα,  σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με 50% περισσότερο φως στον αισθητήρα της κάμερας, συγκριτικά με το iPhone 6s.

Τα iPhone 7 και 7 Plus φαίνεται να είναι ο κύριος λόγος για την πρόσφατη ανάκαμψη της Apple, η οποία είχε γνωρίσει μείωση των πωλήσεων τα τελευταία τρία τρίμηνα. Πρόσφατα, ανακοίνωσε ότι το τελευταίο μοντέλο της έδωσε μια ώθηση 3%, φτάνοντας τα συνολικά έσοδα της εταιρίας στο επιβλητικό νούμερο των 78, 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. 

Διαβάστε επίσης: «iPad Pro – Νέο κάλυμμα που θα επεκτείνει τις δυνατότητές του»

Από mirelen