Εκτύπωση αυτής της σελίδας

8 απίστευτα χρήσιμες ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφθείτε

8 απίστευτα χρήσιμες ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφθείτε
ired.gr

Μπορείτε να κάνετε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα με τις ιστοσελίδες που σας προτείνουμε.

Υπάρχουν τόσες πολλές θαυμάσιες και χρήσιμες ιστοσελίδες που είναι δύσκολο να τις γνωρίζουμε όλες. Δημιουργούμε λίστες με τις καλύτερες για να διαλέξετε αυτές που θα σας εξυπηρετήσουν καλύτερα.

 

BugMeNot

BugMeNot

Μήπως χρειάζεται να εγγραφείτε σε κάποια ιστοσελίδα αλλά δεν θέλετε να μοιραστείτε το email σας; Αν ναι, τότε το BugMeNot θα σας προσφέρει τα login στοιχεία που χρειάζεστε, χωρίς δεσμεύσεις.

Σύνδεσμος
Get Notify

Get Notify

Αυτό το site παρακολουθεί αν τα emails που έχετε αποστείλει, έχουν ανοιχθεί και διαβαστεί από τον παραλήπτη. Επιπλέον, σας παρέχεται η διεύθυνση IP, η τοποθεσία, οι λεπτομέρειες του προγράμματος περιήγησης και πολλά άλλα.

Σύνδεσμος
Zero Dollar Movies

Zero Dollar Movies

Αν ψάχνετε ούτως ή άλλως για δωρεάν ταινίες, επισκεφτείτε το εν λόγω site που παρέχει μια συλλογή με πάνω από 15.000 ταινίες σε πολλές γλώσσες. Η παρακολούθηση γίνεται δωρεάν στο YouTube και πρόκειται πάντα για πλήρους μήκους ταινίες και όχι trailers ή αποσπάσματα.

Σύνδεσμος
scr.im

scr.im

Το scr.im μετατρέπει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε ένα σύντομο και προσαρμοσμένο url, το οποίο μπορείτε άνετε να μοιραστείτε σε δημόσιους δικτυακούς τόπους, χωρίς να φοβάστε ότι θα υποκλαπούν από spam robots.

Σύνδεσμος
Snopes

Snopes

Το Snopes.com είναι η απόλυτη πηγή αναφοράς στο διαδίκτυο για αστικούς μύθους, φήμες και παραπληροφόρηση. Λαμβάνει γύρω στις 300.000 επισκέψεις την ημέρα από όσους θέλουν να διασταυρώσουν ότι αυτό που διαβάζουν είναι αληθινό ή όχι.

Σύνδεσμος
Stickk

Stickk

Δυσκολεύεστε να διατηρήσετε τις υποσχέσεις σας και τα new year's resolutions σας; To stickk θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας, υπογράφοντας ένα... συμβόλαιο με τον εαυτό σας.

Σύνδεσμος
Instructables

Instructables

Το site αυτό σας παρέχει οδηγίες για να φτιάξετε οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Αναζητήστε αυτό που θέλετε ή προσθέστε το δικό σας manual για να προσφέρετε τις γνώσεις σας σε τρίτους.

Σύνδεσμος
join.me

join.me

Το join.me είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα με την οποία μπορείτε να μοιραστείτε τις οθόνες desktop με τους συνεργάτες σας ή με οποιονδήποτε άλλον στο διαδίκτυο. Στην ουσία, μπορείτε να διοργανώσετε ένα meeting με ήχο και εικόνα του υπολογιστή σας, με συναδέλφους που δεν βρίσκονται στο ίδιο γραφείο.

Σύνδεσμος

Διαβάστε επίσης: «Αγορά νέου smartphone – Συνοπτική λίστα προδιαγραφών χωρίς φανταχτερή φρασεολογία»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status