2 / 2 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

2 / 2 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Animal Puzzles for Kids

Animal Puzzles for Kids

Από $2,99 > Δωρεάν

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ JOEY TO ΚΑΓΚΟΥΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ PUZZLE

Είναι σχεδιασμένο για μικρά παιδιά.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μετά την επιλογή του σκηνικού θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα κομμάτια. Το παιδί σας θα πρέπει να τα μεταφέρει στη σωστή θέση ώστε να γεμίσει κάθε κενό. Μόλις ολοκληρωθεί η σκηνή θα μετατραπεί σε κινούμενα σχέδια και θα είναι σε θέση να πατήσει στους διάφορούς χαρακτήρες και να δει την αντίδρασή τους. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 11 σκηνές για να απολαύσετε.

Game Link
WordHue

WordHue

Από $0,99 - Δωρεάν

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟ WORDHUE

Είναι για λάτρεις των κλασικών παιχνιδιών λέξεων που αναζητούν κάτι διαφορετικό.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι WordHue χρησιμοποιεί των μηχανισμό των κλασικών παιχνιδιών λέξεων σε μία πολύχρωμη έκδοση. Παρουσιάζονται 5 πλακίδια γραμμάτων τα οποία ξεκινούν ως λευκά και κάθε φορά που δημιουργείτε μία λέξη, αλλάζουν χρώμα. Η πρώτη αλλαγή χρώματος ταιριάζει με το χρώμα στο κάτω μέρος της οθόνης. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε λέξεις των οποίων τα χρώματα ταιριάζουν έτσι ώστε να κερδίσετε περισσότερο χρόνο. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ένα πλακίδιο η αξία του αυξάνεται. Κάνετε το καλύτερο και αποφύγετε τη δημιουργία λέξεων με τρία γράμματα καθώς ο χρόνο σας θα περιορίζεται. Το παιχνίδι περιλαμβάνει δύο λειτουργίες, καθημερινές προκλήσεις και δυνατότητα ξεκλειδώματος περισσότερων χρωμάτων.

Game Link
5coins - Spend Everyday

5coins - Spend Everyday

Από $1,99 - Δωρεάν

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Είναι σχεδιασμένη για χρήστες που επιθυμούν να παρακολουθούν τα έξοδά τους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές του είδους το 5coins δεν προσπαθεί να κάνει πολλά πράγματα. Επικεντρώνεται στο τι ξοδεύετε σε καθημερινή βάση. Δεν χρειάζεται να περιφέρεστε από σελίδα σε σελίδα εντός της εφαρμογής. Σύρετε προς τα κάτω την οθόνη για να εισάγετε ένα ποσό και να επισυνάψετε σημείωση. Η εφαρμογή διατηρεί σύνολο των τιμών που έχετε εισάγει και θα σας προβάλλει το ιστορικό αγορών όποτε το επιθυμείτε. Η εφαρμογή είναι σε θέση να σας ειδοποιεί όταν ξεπερνάτε τα όρια που έχετε ορίσει ως προϋπολογισμό!

App Link
Hum A Hit

Hum A Hit

Από $0,99 - Δωρεάν

ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ HUM A HIT

Για μουσικούς παντός είδους

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Hum A Hit είναι για τις στιγμές που έχετε έμπνευση. Περιλαμβάνει εννέα διαφορετικά μέσα για να επιλέξετε. Είστε σε θέση καταγράψετε ένα ήχο της στιγμής με το μικρόφωνο της συσκευής σας και να επεξεργαστείτε τη μελωδία αργότερα. Μπορείτε να καταγράφετε ήχο όποτε και όπου σας αρέσει. Η εφαρμογή εμπεριέχει και μετρονόμο.

App Link
Pin Points

Pin Points

Από $1,99 - Δωρεάν

ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΗΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ PIN POINTS

Είναι εξαιρετική για ταξίδια οδικώς ή με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο επιθυμείτε να ταξιδέψετε.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Pin Points σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διαδρομές με ενδιάμεσες στάσεις. Κάθε ταξίδι σας μπορεί να συμπεριλαμβάνει ενδιάμεσους προορισμούς. Είστε σε θέση να προσθέτετε σημεία από την τρέχουσα τοποθεσία σας, ρίχνοντας μία καρφίτσα στο χάρτη. Έχετε τη δυνατότητα να διαγράψετε η να αναδιατάξετε σημεία, ανά πάσα στιγμή. Όταν ολοκληρώσετε το σχεδιασμό πιέστε "calculate" για να σας παρουσιαστεί η συνολική χιλιομετρική απόσταση, τον χρόνο που χρειάζεστε για να επισκεφθείτε κάθε σημείο είτε αεροπορικώς, πεζός ή με αυτοκίνητο. Είστε επίσης σε θέση να απεικονίσετε το ταξίδι σας ανεξάρτητα από το αν έχετε πρόσβαση σε σύνδεση στο διαδίκτυο.

App Link