Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPad Pro - Νέο κάλυμμα που θα επεκτείνει τις δυνατότητές του

iPad Pro - Νέο κάλυμμα που θα επεκτείνει τις δυνατότητές του
ired.gr

Ένα νέο κάλυμμα ετοιμάζει η Apple για το iPad Pro που θα επεκτείνει τη διάρκεια της μπαταρίας του και θα του δίνει επιπλέον δυνατότητες.

Αυτή τη φορά έχουμε μια «ματιά από την κλειδαρότρυπα» σε ένα σετ από επίσημα σχέδια ενός νέου αξεσουάρ που ετοιμάζει η Apple για το iPad Pro. Αυτά τα σχέδια έγιναν για την κατοχύρωση μιας ευρεσιτεχνίας που κατέθεσε η Apple για τη συσκευή. Σε αυτά τα σχέδια, το iPad φαίνεται να έχει τη δυνατότητα να δείχνει τις ειδοποιήσεις με διάφορους τρόπους, πολλοί από τους οποίους φαίνονται να εμφανίζονται με χαμηλό φωτισμό στο ίδιο το κάλυμμα της συσκευής.

ipad pro 02

Αυτός ο φωτισμός θα λειτουργεί παρόμοια με προηγούμενα «έξυπνα καλύμματα» άλλων εταιριών. Π.χ., το LG G5 Quick Cover και το S View covers for Galaxy της Samsung λειτουργούν έτσι. Το HTC One είχε επίσης μια Dot View case, όμως όλες αυτές οι λύσεις, χρησιμοποιούσαν την οθόνη της συσκευής για να λειτουργήσουν.

ipad pro 03

Το νέο έξυπνο κάλυμμα για το iPad της Apple θα έχει όμως δικό του φωτισμό για να δείχνει τις γνωστοποιήσεις. Αν αυτό το κάλυμμα χρησιμοποιείται για τη θέαση γνωστοποιήσεων αντί της οθόνης του iPad, σίγουρα θα έχουμε μια σημαντική βελτίωση στη διάρκεια της μπαταρίας του. Αυτή η θήκη-κάλυμμα θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιεί το φωτισμό προκειμένου να επεκτείνει τα διάφορα «σενάρια» χρήσης του iPad Pro λειτουργώντας σαν ένας οπτικός ελεγκτής της συσκευής.

Η συνδεσιμότητα προς το tablet θα παρέχεται βέβαια από το γνωστό Smart Connector που υπάρχει στα iPad Pro. Ο εν λόγω σύνδεσμος έχει ενσωματωθεί μόνο στα Pro μοντέλα (ασχέτως μεγέθους) ως τώρα - και μάλλον προβλέπεται να συνεχίσει έτσι για αρκετό καιρό.

ipad pro 04

Εκτός κι αν βέβαια, η νέα έκδοση του iPhone περιλαμβάνει στις τάξεις της και το νέο iPhone Pro για το οποίο γίνεται πολύς ντόρος. Αν είναι όντως έτσι, τότε μην εκπλαγείτε αν δείτε ένα παρόμοιο σύνδεσμο και στο νέο μοντέλο του smartphone της Apple. Εμείς πάντως, θα παρακολουθούμε συνεχώς τις κατατιθέμενες ευρεσιτεχνίες από πλευράς της εταιρίας. Μέχρι ότε κοιτάμε το νέο αυτό αξεσουάρ για το iPad Pro.

ipad pro 05

Αυτή είναι μόνο η τελευταία σχεδίαση σε μια σειρά από καλύμματα της Apple για το iPad εν γένει. Δείτε επίσης τα the solar panel, sketch pad, και άλλα από τον προηγούμενο Μάιο. Αν αυτό συνεχιστεί, η Apple θα γεμίσει τον κόσμο ιδέες και πατέντες για ενδιαφέροντα (τουλάχιστον) αξεσουάρ που θα αφορούν το iPad Pro και που θα απομένει κάποιος - αν όχι η ίδια - να υλοποιήσει. ίσως κρατάει την εν λόγω κολεξιόν για δύσκολους καιρούς.

Δείτε ακόμη: Παρουσίαση: Apple iPad Pro

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status