31 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

31 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Trilo Spelling

Trilo Spelling

Από $4,99 - Δωρεάν

ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ THE CHILDREN'S TECH REVIEW EDITOR'S CHOICE AWARD

Ιδιαίτερα χρήσιμο σε γονείς κι εκπαιδευτικούς.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Trilo Spelling ανήκει στην κατηγορία phonics-based εφαρμογών. Θα εμφανίζονται στο παιδί σας διάφορες εικόνες και θα πρέπει να διευκρινίζει τι βλέπει και τι ακούει αγγίζοντας τα γράμματα. θα μάθει τα βραχέα φωνήεντα τους διφθόγγους και θα ξεκινήσει σιγά σιγά να τα επεξεργάζεται. Η εφαρμογή περιλαμβάνει 250 λέξεις για να μάθουν τα μικρά παιδιά.

Game Link
TodoCal

TodoCal

$1,99 - Δωρεάν

ΛΑΒΕΤΕ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ TODO CALENDAR.

Παρέχει προοπτική για να διαχειριστείτε τη ζωή σας καλύτερα.

Γιατί σας την προτείνουμε; 

Η εφαρμογή ToDo Calendar σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στην καθημερινές σας εργασίες και υπό εργασίες όπως εσείς προτιμάτε μέσω των εργαλείων της οθόνης. Για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού δεν έχετε παρά να το σύρετε στην ημερομηνία που επιθυμείτε. Οι εργασίες έχουν την δυνατότητα μετακίνησης κατά βούληση, προσφέροντάς έτσι πλήρη ευελιξία.

App Link
True Visage

True Visage

Από $0,99 - Δωρεάν

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ TRUE VISAGE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

Ιδιαίτερη χρήσιμη εάν θέλετε να αντιστρέψετε την εικόνα.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή ξεχωρίζει από εφαρμογές του είδους όχι μόνο επειδή σας επιτρέπει να δείτε την κανονική μορφή των αντεστραμμένων εικόνων αλλά γιατί μπορείτε να την επαναφέρετε. Είστε σε θέση να αξιοποιήσετε την μπροστινή και την πίσω κάμερα. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης λειτουργία night mode η οποία προσφέρει περισσότερο φωτισμό για λήψεις selfie.

App Link
YoWindow Weather

YoWindow Weather

Από $2,99 > Δωρεάν

ΔΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙΡΟΥ

Ιδανική για όσους αναζητούν περισσότερα απο μια λίστα με θερμοκρασίες από μία εφαρμογή καιρού.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή YoWindow είναι σχετική με την παρακολούθηση του καιρού. Μπορείτε να γνωρίζετε με μία γρήγορη ματιά την πρόγνωση και τις θερμοκρασίες. Σύρετε το δάχτυλό σας από αριστερά προς τα δεξιά κατά μήκος της οθόνης για να μετακινηθείτε προς τα εμπρός στο χρόνο και να δείτε τις αλλαγές που αναμένονται μέσα στην ημέρα. η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης μία πρόβλεψη 7 ημερών και έξι θέματα για να επιλέξετε.

App Link
Deep Whois

Deep Whois

Από $0,99 - Δωρεάν

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ WHOIS HOSTNAMES, DOMAINS, IDNS IP ADRESSES, IP NETWORKS KAI ADNS ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.

Ενδιαφέρουσα εφαρμογή για διαχειριστές δικτύων και για όσους ενδιαφέρονται για δίκτυα.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Καταγράφει το ιστορικό όλων των αναζητήσεων και σας επιτρέπει να το μοιραστείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η εφαρμογή λειτουργεί με Wi-Fi, 3G, EDGE και GPRS.

App Link