Εκτύπωση αυτής της σελίδας

30 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

30 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

ManCam

ManCam

Από $0,99 - Δωρεάν

ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MANCAM.

Ενδιαφέρει κάθε είδους φωτογράφους προκειμένου να αντικαταστήσουν την προεγκατεστημένη εφαρμογή φωτογραφιών.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Παρέχει ανεξάρτητο έλεγχο του κλείστρου, μεγέθυνση, ISO, ισορροπία λευκού, αντιστάθμιση έκθεσης, χρονόμετρο, και διαφορετική εστίαση. Σύρετε αριστερά και δεξιά πάνω από το πλήκτρο κλείστρου για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις και σύρετε τον επιλογέα για να κάνετε μια ρύθμιση, χειροκίνητα. Αυτό είναι όλο. Επιπλέον η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να επικαλύψει ένα πλέγμα.

App Link
Addition Flashcard Math Match Games

Addition Flashcard Math Match Games

Από $3,99 > Δωρεάν

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ιδανικό για γονείς και δασκάλους με παιδιά ηλικίας 5-8 χρονών.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Addition Flashcard Match Games δημιουργεί ένα δοκιμαστικό περιβάλλον προκειμένου να εξασκηθεί το παιδί σας ενθαρρύνοντας το. Το παιδί μπορεί να αναζητά λύσεις σε προβλήματα ή να συνδυάσει το πρόβλημα με παρόμοια προβλήματα. Το επίπεδο δυσκολίας ρυθμίζεται μέσα από την εφαρμογή αλλάζοντας το εύρος αριθμών και δείχνοντας κάρτες. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης αναδυόμενα σύννεφα ανταμοιβής μετά από κάθε γύρο.

Game Link
Time Manager - Daily Time Tracker

Time Manager - Daily Time Tracker

Από $0,99 - Δωρεάν

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ IPHONE / IPAD ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Αφορά φοιτητές και οποιονδήποτε άλλον ενδιαφέρετε για τη διαχείριση του χρόνου του.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Time Manager παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις κοινές σας εργασίες. μπορείτε να δημιουργήσετε επαναλαμβανόμενα προγράμματα η γεγονότα και όταν έρθει η ώρα να ασχοληθείτε με μία εργασία είστε σε θέση να τις ταξινομήσετε με δυο αγγίγματα Κάθε εργασία θα πρέπει να περιλαμβάνει το χρόνο έναρξης και λήξης προκειμένου να γνωρίζετε τον χρόνο που απαιτείται. Η εφαρμογή συγκεντρώνει τις πληροφορίες και τις εμφανίζει ως γραφικές παραστάσεις. Είστε σε θέση να δημιουργήσετε αναφορές και να εξάγετε τα στοιχεία σας για τήρηση στοιχείων.

App Link
Battleship Online - Board Game

Battleship Online - Board Game

Από $0,99 - Δωρεάν

ΤΟ 2014 ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ AMONG BOARD ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

Εάν σας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια, το συγκεκριμένο στην ψηφιακή του έκδοση, θα το απολαύσετε.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Battleship Online Δίνει νέα πνοή στο κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι. Πριν ξεκινήσετε τις μάχες έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ 4 διαφορετικών πλοίων σε ένα προτεινόμενο σχηματισμό. Είστε σε θέση να περιστρέψετε τα πλοία με διπλό άγγιγμα. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως τα πλοία δεν μπορείτε να τα παρατάξετε το ένα δίπλα στο άλλο. Πατήστε start για να ξεκινήσει το παιχνίδι και πάρετε θέσεις και πολεμήστε εναλλάξ με τον αντίπαλό σας. Η κενές θέσεις συμβολίζονται με κουκκίδες. Εάν χτυπήσετε ένα πλοίο θα εμφανίζεται σε X. Εάν χτυπήσουν ένα δικό σας πλοίο ακινητοποιείται. Ο παίκτης που θα βυθίσει όλα τα πλοία του αντιπάλου του ανακηρύσσεται νικητής. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τοπικό ή και σε απευθείας σύνδεση, online game.

Game Link
Blox 3D World Creator

Blox 3D World Creator

Από $2,99 > Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Είναι η τέλεια μέθοδος για να ξεκλειδώσετε τη δημιουργική πλευρά του παιδιού σας.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Με βάση την εμπορική επιτυχία Blox 3D αυτή η τελευταία έκδοση ανοίγει ένα ολόκληρο κόσμο δημιουργικότητας. Το παιδί σας είναι σε θέση να ξεκινήσει από κενό καμβά ή να επιλέξει ένα από τα έξι υπάρχοντα σχέδια. Κάνοντας νέες δομές και προσθέτοντας κινούμενα αντικείμενα το παιδί σας δημιουργεί έναν νέο κόσμο. Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία. Μπορεί επίσης να αλλάξει την ώρα της ημέρας στο μικρό κόσμο του.

Game Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status