28 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

28 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Number Games Match Game

Number Games Match Game

Από $2,99 - Δωρεάν

Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Είναι ιδανικό για γονείς με παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μόνο για Σήμερα: Ξεκλειδώστε όλο το περιεχόμενο εντελώς δωρεάν. Πιέστε μόνο το πλήκτρο "Unlock" στη κύρια οθόνη και εισάγετε τον παρεχόμενο κωδικό πρόσβασης ώστε να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας αυτή. Η εφαρμογή είναι ικανή να προσφέρει διασκέδαση μέσω πολύχρωμων στοιχείων για να μετρήσετε και να αντιστοιχίσετε. Ανάλογα με το επίπεδο ικανότητας, το παιδί σας μπορείτε είτε να παίζει με κλειστά χαρτιά ή με ανοιχτά κάνοντας τα πράγματα ευκολότερα. Συμβουλές είναι επίσης διαθέσιμες εάν τις χρειαστείτε. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επαγγελματική αφήγηση για κάθε αντικείμενο που περιλαμβάνεται, ενθάρρυνση, και γονικό έλεγχο.

Game Link
Dream-X

Dream-X

Από $2,99 - Δωρεάν

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Μια τέλεια εφαρμογή η οποία θα σας βοηθήσει να απεικονίσετε τις σκέψεις σας.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Δέν έχει σημασία πόσο μεγάλη ή μικρή είναι μια ιδέα. Η εφαρμογή Dream-X, θα σας βοηθήσει να την οπτικοποιήσετε. Είστε σε θέση να επιλέξτε ανάμεσα σε δύο διαφορετικά θέματα και στη συνέχεια να ξεκινήσετε τη χαρτογράφηση. Σημειώστε την βασική ιδέα και στη συνέχεια με διακλαδώσεις, εμβαθύνετε. Για παράδειγμα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο σημείο και στη συνέχεια διατηρώντας πατημένο το δάχτυλό σας στην οθόνη να προσθέσετε παρακλάδια. Κάθε διακλάδωση κωδικοποιείται και με διαφορετικό χρώμα. Μπορεί να συμπεριλάβει φωτογραφία, μήνυμα, μια εργασία, μια υπο-εγρασία και να προστεθεί εικονίδιο. Αλλαγές μπορείτε να κάνετε εύκολα σε όλες τις ιδέες σας, σύροντας απλά στη νέα τοποθεσία. Με την ολοκλήρωση της χαρτογράφησης σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε εξαγωγή και να την μοιραστείτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει εκπαιδευτικό video και οδηγίες για να ξεκινήσετε να την χρησιμοποιείτε.

App Link
Deep Town: The Twin Candles HD (Full)

Deep Town: The Twin Candles HD (Full)

Από $6,99 - Δωρεάν

ΒΥΘΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Για τους οπαδούς παιχνιδιών με κρυφά αντικείμενα.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μια λαμπρή νεαρά μηχανικός έχει προσκληθεί σε μία πόλη η οποία βρίσκεται στα βάθη του Ωκεανού. Αυτό που πρέπει να περιμένετε είναι μία καταπληκτική ευκαιρία και μία τρομακτική περιπέτεια καθώς συμμετέχει στην όλη ιστορία ένα ζόμπι το οποίο έχει κρυφτεί στην εγκαταλελειμμένη πόλη. η μηχανικός προσκλήθηκε μόνο και μόνο για την εξαίσια ποιότητα αίματος. Θα πρέπει να βοηθήσει τον νεαρό άντρα να θεραπευτεί από τον βαμπιρισμό και βρει τρόπο να ανεβεί και πάλι στην επιφάνεια. Το παιχνίδι εκτυλίσσεται σε 37 σκηνές, 10 κεφάλαια, 11 mini games και δύο επίπεδα δυσκολίας.

Game Link
FrameLapse

FrameLapse

Aπό $1,99 - Δωρεάν

ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΣΕ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FRAMELAPSE

Είναι ένα διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος για να κοινωνικοποιηθείτε.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή FrameLapse σας επιτρέπει να συλλάβετε νέο περιεχόμενο μέσα από την εφαρμογή ή να εισάγετε δικές φωτογραφίες ή video. Στη συνέχεια είστε σε θέση να αλλάξετε τη σειρά αναπαραγωγής, να εφαρμόσετε φίλτρα, να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα και την αντίθεση, να αλλάξετε την ταχύτητα αναπαραγωγής να προσθέσετε κείμενο και αυτοκόλλητα ή να προσθέσετε μουσική. Όταν ολοκληρώσετε, μπορείτε να εξάγετε το video ως GIF ή MP4.

App Link
Pointillisted

Pointillisted

Από $0,99 > Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ POINTILLIST ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ POINTILLISTED

Προορίζεται σε χρήστες που αρέσκονται στα πειράματα με φωτογραφίες.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή pointillisted σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αφηρημένη τέχνη με μεγάλη ευκολία. Είστε σε θέση να επιλέξτε μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών σχημάτων: Ορθογώνιο, κύκλος, τρίγωνο και εξάγωνο. Η πολυπλοκότητα και η κλίμακα του κάθε σημείου μπορεί να ρυθμιστεί μέσω ρυθμιστικών. Η εφαρμογή Pointillisted σας επιτρέπει επίσης να αλλάξετε το μέγεθος με μείωση ή αύξηση της έντασης ενός χρώματος, τον κορεσμό και τη φωτεινότητα.

App Link