iPhone WhatsApp - Tώρα είναι δυνατή και η offline αποστολή μηνυμάτων

iPhone WhatsApp - Tώρα είναι δυνατή και η offline αποστολή μηνυμάτων
ired.gr

Επιτέλους ήρθε και στο iOS. Δεν χρειάζεται πλέον σύνδεση στο διαδίκτυο για να στείλετε WhatsApp μηνύματα.

Την προηγούμενη εβδομάδα το WhatsApp κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση για iOS, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να στέλνει μηνύματα ακόμη και όταν βρίσκεται εκτός σύνδεσης. Είναι ένα πολύ πρακτικό χαρακτηριστικό, που ήταν ήδη διαθέσιμο στους χρήστες Android συσκευών για πάνω από έναν χρόνο.

Στο iOS, έως σήμερα, το κουμπί της αποστολής ήταν απενεργοποιημένο όταν δεν υπήρχε σήμα ή μια αρκετά ισχυρή σύνδεση, γεγονός που σήμαινε ότι αν γράφατε ένα μήνυμα στο WhatsApp και βγαίνατε ξαφνικά offline, αυτό θα παρέμενε στο πλαίσιο κειμένου. Θα μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε σαν να θέλετε να στείλετε ένα γράμμα, αλλά δεν μπορούσατε να κλείσετε τον φάκελο.

Τώρα, είτε βρίσκεστε στο μετρό ή στο αεροπλάνο, όπου η σύνδεση διακόπτεται, μπορείτε να πληκτρολογήσετε ένα ή περισσότερα μηνύματα και να τα στείλετε εκείνη τη στιγμή. Στην ουσία, τα μηνύματα μπαίνουν στη σειρά και αποστέλλονται αυτόματα μόλις ανακτηθεί η σύνδεση στο διαδίκτυο. Όμως, εσείς δεν χρειάζεται να περιμένετε να συνδεθείτε, αφού μπορείτε να αποστείλετε τα WhatsApp μηνύματα και offline.

Αν προσέξετε στο στιγμιότυπο από τη συσκευή μου, το πρώτο μήνυμα έχει παραληφθεί κανονικά επειδή το έστειλα με Wi-Fi. Για το δεύτερο, είχα θέσει τη συσκευή σε airplane mode, αλλά παρ’ όλα αυτά, το μπλε βέλος της αποστολής ήταν ενεργό. Το μήνυμα έχει ένα μικρό ρολόι στα δεξιά, που σημαίνει ότι η αποστολή θα πραγματοποιηθεί μόλις το iPhone αποκτήσει σύνδεση στο internet ξανά.

whatsapp 01

Η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει, επίσης, τη δυνατότητα αποστολής μέχρι και 30 φωτογραφιών ή βίντεο με μία κίνηση αλλά και μια νέα μέθοδο διαγραφής μηνυμάτων και βίντεο από συγκεκριμένες συνομιλίες για απελευθέρωση χώρου.

Διαβάστε επίσης: «Instagram tip: Πώς να κάνετε εναλλαγή μεταξύ δυο λογαριασμών σε iPhone»

Από mirelen