Εκτύπωση αυτής της σελίδας

27 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

27 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Musical Paint For Kids

Musical Paint For Kids

Από $0,99 - Δωρεάν

ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΡΥΠΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ

Αφορά οπαδούς slope-based παιχνιδιών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Modern Labyrinth είναι το παιχνίδι στα καλύτερά του. Δεν είναι μια εφαρμογή με σφυρίχτρες και κουδούνια. Μόλις το παιχνίδι ξεκινήσει η μπίλια αρχίζει και κυλά. Όπως και σε όλα τα παιχνίδια του είδους αποστολή σας είναι να μην πέσει η μπίλια μέσα σε λάθος τρύπα κι αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Προσπαθήστε να κινήστε γρήγορα για να επιτύχετε τον καλύτερο δυνατό χρόνο. Το παιχνίδι συμπεριλαμβάνει 36 επίπεδα.

Game Link
Musical Paint

Musical Paint

Από $2,99 > Δωρεάν

ΔΩΣΤΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ιδανική εφαρμογή για μουσικούς και καλλιτέχνες μικρούς και μεγάλους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Είστε σε θέση να επιλέξετε μέσα από 8 διαφορετικά χρώματα και να προσαρμόσετε το μέγεθος, τη διαφάνεια και την απόχρωση του κομματιού σας. στη συνέχεια αγγίξτε την οθόνη κι αρχίστε να ζωγραφίζετε. κάθε σχέδιο θα οδηγεί σε έναν ήχο που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μουσικά αριστουργήματα. Όταν τελειώσετε το σχέδιό σας μπορείτε να αναπαράγετε τα κομμάτια ώστε να ακούσετε την τελική δημιουργία σας. Μπορείτε να μοιράσετε τις ζωγραφιές σας όπως τις φωτογραφίες και τα video, μέσω e-mail, μηνυμάτων ή AirDrop.

App Link
A Day In The Woods

A Day In The Woods

Από $1,99 - Δωρεάν

PUZZLE GAME ME ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ART ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΌ

Για οπαδούς των logic puzzles.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μια φορά κι έναν καιρό στο δάσος υπήρχε η μικρή Little red. Σκοπός σας είναι να την βοηθήσετε στο ρόλο του φίλου της να κινηθεί πάνω στα πλακάκια που εναλλάσσουν θέση συνεχώς. Πατήστε το πλήκτρο κι αγγίξτε το πλακάκι για να αλλάξει θέση. Θα πρέπει να προβλέψετε τις μελλοντικές σας κινήσεις προκειμένου να αποφύγετε την εξάντληση τον κινήσεων και βρεθείτε στο στόμα του κακού λύκου. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 60 επίπεδα κι επιπλέον unlockable περιεχόμενο.

Game Link
Work Time

Work Time

Από $1,99 - Δωρεάν

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ιδανική εφαρμογή για όσους επιθυμούν να εγκαταλείψουν τις προεγκατεστημένες εφαρμογές και επιθυμούν να στήσουν το δικό τους πλήρες γραφείο.

Γιατί σας την προτείνουμε;

H εφαρμογή Work Time εμφανίζει στην οθόνη την τρέχουσα ημερομηνία και ώρα, ένα μηνιαίο ημερολόγια με τις επερχόμενες εκδηλώσεις σας, καθώς και τις καιρικές συνθήκες. Εάν βαρεθείτε το προεπιλεγμένο θέμα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα πράγματα επιλέγοντας ένα, από τα υπόλοιπα 18. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης 12ωρη και 24ωρη μορφή ώρας, προσαρμογή δεδομένων ημερολογίου και συγχρονισμό καιρικών συνθηκών από Forecast.io.

App Link
Ryde - Always Leave On Time

Ryde - Always Leave On Time

Από $1,99 - Δωρεάν

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ RYDE

Αφορά χρήστες που επιθυμούν να είναι ακριβείς στα ραντεβού τους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

H εφαρμογή Ryde εξασφαλίζει να μην είναι ποτέ αργά. Είτε πρόκειται για επαναλαμβανόμενη μετακίνηση είτε για νέα διαδρομή. Εισάγετε το σημείο αναχώρησης, τον προορισμό και την ώρα που επιθυμείτε να φθάσετε. Το Ryde όχι μόνο θα καθορίσει πότε πρέπει να φύγετε αλλά και την πιο σύντομη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν έρθει η ώρα και να προβάλλετε στροφή - στροφή αναλυτικά τη διαδρομή. Η εφαρμογή υποστηρίζει ταξίδι με το αυτοκίνητο, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, με τα πόδια ή με ποδήλατο.

App Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status