Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Nokia 6 η επιστροφή - Η νέα της συσκευή ξεπούλησε σε 60 δευτερόλεπτα

Nokia 6 η επιστροφή -  Η νέα της συσκευή ξεπούλησε σε 60 δευτερόλεπτα
ired.gr

Πήρε φόρα η Nokia! Ξεπούλησε εν ριπή οφθαλμού την πρώτη συσκευή που κυκλοφόρησε μετά από τρία χρόνια αποχής.

Την πρώτη “flash sale”, στην Κίνα, για το Nokia 6 πραγματοποίησε η HMD Global και όπως ήταν αναμενόμενο, η συσκευή έκανε φτερά, κυριολεκτικά, σε ένα λεπτό. Ήδη είχε διαφανεί μια θερμή υποδοχή, αφού είχαν συγκεντρωθεί πάνω από ένα εκατομμύριο εγγραφές για την πώληση-αστραπή, από τις αρχές Ιανουαρίου.

Σημ.: Οι flash sales είναι πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια. Αφορούν μια προσφορά ή μια έκπτωση που προσφέρεται από ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Η χρονική προθεσμία και η περιορισμένη διαθεσιμότητα δελεάζει τους καταναλωτές να αγοράσουν, χωρίς να το σκεφτούν πολύ, θεωρώντας ότι βγαίνουν κερδισμένοι.

Ο αριθμός των συσκευών Nokia 6 που διατέθηκε μέσω του portal JD.com είναι άγνωστος αλλά το σίγουρο είναι ότι το κοινό έδειξε έμπρακτα την προτίμησή του, αδειάζοντας τα ηλεκτρονικά ράφια.

Το Nokia 6 είναι το πρώτο smartphone που κυκλοφορεί με την επίσημη επωνυμία της φινλανδικής εταιρίας, από τότε που αποφάσισε να επιστρέψει στην αγορά, μετά από διάλειμμα 3 χρόνων. Αν και κατασκευάζεται από την HDM Global, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Κίνα, η οποία είναι και η μοναδική αγορά, προς το παρόν, στην οποία είναι διαθέσιμο

.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά αλλά ξαναφέρνουν στο χάρτη τη Nokia, αφήνοντας παράλληλα μια υπόνοια ότι μπορεί να επεκταθεί και στην παγκόσμια αγορά, εκτός Κίνας. Διαθέτει μια full HD οθόνη 5,5 ιντσών με προστασία Gorilla Glass 2.5, επεξεργαστή Qualcomm Snapdgragon 430, 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης έως και 128 GB μέσω microSD.

Η κάμερα είναι 16 megapixels με διάφραγμα f/ 2.0 ενώ η μπροστινή κάμερα είναι 8 megapixels. Διαθέτει, επίσης, μια μπαταρία 3000 mAh και δυνατότητα συνδεσιμότητας με Wi-Fi, USB-OTG, GPS και Bluetooth 4.1. Η συσκευή τρέχει το Nougat 7.0 και εμπεριέχει την τεχνολογία Dolby Atmos. Διατίθεται στην τιμή των 1699 Yuan, δηλαδή 230 ευρώ περίπου.

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί κι άλλη μια flash sale αλλά και νέες συσκευές Nokia που θα κυκλοφορήσουν το 2017.

Διαβάστε επίσης: «Apple – Υπάρχει ενδεχόμενο να πέρασε η εποχή της;»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status