26 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

26 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Kids Card Matching Educational Colour and Shapes

Kids Card Matching Educational Colour and Shapes

Από $2,99 > Δωρεάν

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΝΗΜΗΣ

Ιδανικό για γονείς με μικρά παιδιά.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Ποσότητα από κάρτες διαφόρων ειδών θα εμφανίζονται στην οθόνη με την όψη προς τα κάτω. Το παιδί σας θα χρειαστεί να αξιοποιήσει τη μνήμη του και να αποκαλύψει τις κάρτες. Στη συνέχεια θα σχηματίσει ζεύγη σχημάτων και χρωμάτων για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Αγγίζοντας κάθε αντικείμενο το παιδί σας είναι σε θέση να ακούσει την προφορά του αντικειμένου ή του χρώματος, να προφέρεται. η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης λειτουργία "Show me" όπου οι κάρτες είναι ανοιχτές για να παίξει ευκολότερα ένα μικρό παιδάκι.

Game Link
Teatime Samurai

Teatime Samurai

Από $0,99 - Δωρεάν

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΛΑΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ SAMURAI

Είναι για οπαδούς των classic dual-stick παιχνιδιών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το αφεντικό σας σας προσκαλεί στο dojo για τσάι ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Ο πραγματικός σκοπός της παρουσίας σας είναι να πολεμήσετε τα άγρια τέρατα έξω από το dojo. Το μόνο σας όπλο είναι το φανάρι από το οποίο κάθε χρήση του θα μειώνει το πετρέλαιο. Αυτό καθιστά ακόμη δυσκολότερο να δείτε από που προέρχονται οι εχθροί σας. Ευτυχώς έχετε το δάσκαλο με το μέρος σας. Για όσο διάστημα είστε ζωντανοί και παλεύετε θα σας τροφοδοτεί με λάδι, για να μπορείτε να συλλέξετε.

Game Link
Blicke

Blicke

Από $0,99 - Δωρεάν

ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΑ BLOCKS ΣΕ ΖΩΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ BLICKE

Είναι ένα πολύχρωμο puzzle λογικής.

Γιατι σας το προτείνουμε;

Ενδεχομένως να σας φανεί πολύ εύκολο στην αρχή το παιχνίδι αλλά σας λέμε με ειλικρίνεια πως κάνετε λάθος. Στόχος σας είναι να τοποθετήσετε κάθε χρωματιστό σε ζώνη που να ταιριάζει. Το block θα σταματήσει όταν φθάσει σε άλλο τοίχο ή block. Θα πρέπει να αξιοποιήσετε τους δύο τοίχους προκειμένου να περάσετε σε επόμενο επίπεδο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 84 χειροποίητα επίπεδα για να ολοκληρωθεί.

Game Link
Aninate

Aninate

Από $0,99 - Δωρεάν

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ANITATE ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ANIMATION ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Μία πολύ καλή μέθοδος για να επεκτείνετε τα αυτοκόλλητα της συλλογής σας.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Anitate έρχεται εξοπλισμένη με 86 πλήρως κινούμενα αυτοκόλλητα. Κάθε αυτοκόλλητο είναι κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή και φροντίδα, καρέ καρέ. Θα βρείτε τα πάντα από pinatas έως εντυπωσιακούς κεραυνούς, δράκους με φωτιά για αναπνοή ή θλιμμένα cartoon. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι drag ans drop, στο σημείο που επιθυμείτε.

App Link