25 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

25 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Snap Markup

Snap Markup

Από $1,99 - Δωρεάν

ΕΝΑΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ PHOTO EDITOR

Είναι πρακτική εφαρμογή για φοιτητές, επαγγελματίες κι όσους έχουν ανάγκη να μαρκάρουν φωτογραφίες.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Snap Markup επιτρέπει να συλλάβετε μία φωτογραφία από το διαδίκτυο, τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών η την κάμερά σας. Στη συνέχεια είστε σε θέση να επισημάνετε τη φωτογραφία σας, κάνοντας χρήση μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων, συμπεριλαμβανομένων βελών, αριθμούς, κύκλους και κείμενο. Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να σχεδιάζετε ελεύθερα μέσα από μία μεγάλη συλλογή χρωμάτων, να θαμπώσετε μέρη της εικόνα και να επικεντρωθείτε σε τμήματα της φωτογραφίας ή να τα περικόψετε.

App Link
Comic Story

Comic Story

Από $0,99 - Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ COMIC ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ομαδοποιήσετε τις φωτογραφίες σας.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Αφού επιλέξετε τις φωτογραφίες που θέλετε να χρησιμοποιήστε από τη βιβλιοθήκη της συσκευής σας, είστε σε θέση να τις τοποθετήσετε, με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρα και να προσθέσετε προσαρμοσμένες φυσαλίδες; (bubbles) λόγου και αυτοκόλλητα. Στη συνέχεια είστε σε θέση να μοιραστείτε το τελικό αποτέλεσμα μέσω email, Twitter, Facebook κλπ. Η εφαρμογή περιλαμβάνει τρία μεγέθη καμβά για να επιλέξτε 5 χρώματα φόντου και περισσότερα από 100 αυτοκόλλητα και φυσαλίδες ομιλίας, γραμματοσειρές και άλλα χρήσιμα εργαλεία.

App Link
Dots (Pixel Art)

Dots (Pixel Art)

Από $1,99 - Δωρεάν

ΕΝΑ PIXEL ΤΗ ΦΟΡΑ

Είναι για τους φανατικούς λάτρεις της τέχνης των pixels παντού.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Είστε σε θέση να επιλέξετε 6 μεγέθη καμβά πριν να ξεκινήσετε το pixels έργο σας. Μπορείτε στη συνέχεια να εισάγετε μία εικόνα από τη βιβλιοθήκη σας και να την χρησιμοποιήσετε ως περίγραμμα ή να προχωρήσετε σε ελεύθερο σχέδιο. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης επιλογέα χρωμάτων, προεπισκόπηση σε μικρογραφία της εργασίας σας, δικαίωμα αναίρεσης ή επανάληψης και τη δυνατότητα να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας μέσω κοινωνικών δικτύων Facebook, Twitter η μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

App Link
iExit Interstate Exit Guide

iExit Interstate Exit Guide

Από $0,99 - Δωρεάν

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ IEXIT ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ.

Θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε σε ποια σημεία μιας διαδρομής έχετε τη δυνατότητα να σταματήσετε.

Γιατί σας τη συστήνουμε;

Μία εφαρμογή GPS αναμένεται να σας δείξει το δρόμο για τον προορισμό σας, αλλά η εφαρμογή iExit θα εμφανίσεις τις επιχειρήσεις και τους σταθμούς ανάπαυσης, ξενοδοχεία και πολλά άλλα σημεία ενδιαφέροντος σε μία περιοχή. Είστε σε θέση να δείτε τα δεδομένα σε μορφή λίστας ή στο χάρτη. Εάν θέλετε να προγραμματίσετε με ακρίβεια ένα προσεχές ταξίδι σας, μπορείτε να το κάνετε μέσα από την εφαρμογή. Το iExit θα σας επιτρέπει να αναζητήσετε τις αγαπημένες σας επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

App Link
Smart Alarm Clock

Smart Alarm Clock

Από $1,99 - Δωρεάν

Ο ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΟΣ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΣΕ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ

Ο ιδανικότερος τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Smart Alarm Clock παρακολουθεί τις φάσεις του ύπνου σας και καθορίζει τον χρόνο που το σώμα σας είναι έτοιμο να ξυπνήσει. Απλώς ορίστε ένα χρονικό εύρος για το πότε επιθυμείτε να ξυπνήσετε και τοποθετήστε τη συσκευή δίπλα σας. Το επόμενο πρωί θα είστε σε θέση να ελέγξετε τις πληροφορίες που έχει συγκρατήσει και να ανακαλύψετε τυχόν διαταραχές ύπνου. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης περισσότερες από 100 μελωδίες, 6 μεθόδους παρακολούθησης ύπνου και συγχρονισμό στο σύννεφο.

App Link