23 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

23 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Jigsaw Wonder Polar Bears for Kids

Jigsaw Wonder Polar Bears for Kids

Από $1,99 Δωρεάν

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ARCTIC PUZZLE ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΚΕΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ

Εφαρμογή για όλη την οικογένεια.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Δεν θα είστε σε θέση να αντισταθείτε στη γοητεία του συγκεκριμένου puzzle. Κάθε ένα από τα 33 puzzle που διατίθενται υπάρχει και μία πολική αρκούδα για επαναφορά. Το puzzle μπορεί να χωριστεί από 4 κομμάτια το λιγότερο έως και 24. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε εάν επιθυμείτε χρωματιστό παρασκήνιο και υπόδειξη με περίγραμμα. Τι άλλο να ζητήσετε πείτε μου.

Game Link
Slide Tetromino Premium

Slide Tetromino Premium

Από $0,99 > Δωρεάν

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ ΣΤΟ SLIDE TETROMINO

Είναι για οπαδούς των slide puzzle παιχνιδιών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Κάθε επίπεδο περιλαμβάνει μία ενιαία φλόγα, κινητά κομμάτια και πολύ λίγο χώρο για να κινηθείτε. Είναι στο χέρι σας για να σύρετε τα κομμάτια με κάθε τρόπο, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα μονοπάτι από το παγωμένο κλειδί στη φλόγα. Δεν υπάρχει χρονικό όριο στα επίπεδα αλλά προσμετρούνται οι κινήσεις που θα κάνετε. Είστε έτοιμοι για 100 επίπεδα;

Game Link
Lumiè

Lumiè

Από $1,99 > Δωρεάν

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ LUMIE

Μία διασκεδαστική εφαρμογή για "φωτογράφους" κοινωνικών δικτύων.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή LUMIE είναι η μόνη πραγματικά αφιερωμένη στη δημοφιλής τεχνοτροπία Bokeh blur effect. Είστε σε θέση να εισάγετε οποιαδήποτε φωτογραφία από τη βιβλιοθήκη σας ή να συλλάβετε μία νέα μέσα από την εφαρμογή. Στη συνέχεια σύρετε το ρυθμιστικό για να μετακινηθείτε σε μία τεράστια λίστα από 121 εφέ φωτισμού. Επιλέξτε ποιο επιθυμείτε να εφαρμόσετε στη φωτογραφία σας η στη προεπισκόπηση της live κάμερας. Κάθε αποτέλεσμα μπορεί να επανατοποθετηθεί, να γίνει περιστροφή και να ρυθμιστεί το επίπεδο έντασης του φωτός. Μόλις ολοκληρώσετε το έργο σας, μπορείτε να το μοιραστείτε στο Instagram, Facebook, Twitter, Tumblr, Flixkr ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

App Link
AdBlock

AdBlock

Από $1,99 - Δωρεάν

Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ADBLOCK ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ IOS 9, 10.

Για να απαλλαχθείτε από τις ανεπιθύμητες διαφημίσεις.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Εάν τα δεδομένα εξαντλούνται γρήγορα, η ταχύτητα και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας είναι μειωμένο κι όλα αυτά μόνο και μόνο για τη λήψη ανεπιθύμητου περιεχομένου, καιρός να το σταματήσετε. Εγκαταστήστε σήμερα την εφαρμογή AdBlock. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Ανοίξτε και ακολουθήστε τις οδηγίες. Θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα VPN δίκτυο. Τα υπόλοιπα είναι δική της υπόθεση. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να ορίσετε εσείς λίστα των ανεπιθύμητων περιοχών και να τη συγχρονίσετε και με τις υπόλοιπες iOS συσκευές σας, μέσω της υπηρεσίας iCloud.

App Link
Photo Transfer 3.0 wifi

Photo Transfer 3.0 wifi

Από $2,99 - Δωρεάν

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ VIDEO 2

Είναι για όσους επιθυμούν να απαλλαχθούν από καλώδια.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Αν μεταφέρετε συχνά φωτογραφίες σε άλλες συσκευές σας, τότε η εφαρμογή Video and Photo Transfer είναι η ό,τι χρειάζεστε. Αν επιθυμείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες στον υπολογιστή, θα χρειαστείτε μία εφαρμογή περιήγησης και να ακολουθήστε την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα σας συστήσει η εφαρμογή. Στα χαρακτηριστικά της εφαρμογή συμπεριλαμβάνεται η προεπισκόπηση των φωτογραφιών ο διαμοιρασμός σε παρτίδες και η μεταφόρτωση σε υπηρεσίες online αποθήκευσης όπως Dropbox, GoogleDrive ή Flickr.

App Link