Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημιουργήστε λίστα στις Σημειώσεις πανεύκολα με μία συσκευή iPhone

Δημιουργήστε λίστα στις Σημειώσεις πανεύκολα με μία συσκευή iPhone
ired.gr

 Αν χρειάζεστε μια απλή λίστα για το σουπερμάρκετ, δεν υπάρχει λόγος να κατεβάσετε μια εφαρμογή. Κάντε το με τις Σημειώσεις.

Υπάρχουν πολλά εκπληκτικά task management apps στο App Store. Αν όμως, χρειάζεστε απλά να φτιάξετε μια λίστα για το σουπερμάρκετ, έχετε, ήδη, την καλύτερη εφαρμογή στη συσκευή σας.

Η προεγκατεστημένη εφαρμογή των Σημειώσεων έχει δεχθεί πολλές αλλαγές και προσθήκες κατά τις τελευταίες ενημερώσεις του λογισμικού, μια εκ των οποίων είναι η δυνατότητα δημιουργίας μιας λίστας στις σημειώσεις.

Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ένα ξεχωριστό app και επειδή η εφαρμογή συγχρονίζεται με όλες τις συσκευές σας, μπορείτε να ξεκινήσετε μια λίστα από το iPad και να την έχετε διαθέσιμη στο iPhone όταν πάτε στο σουπερμάρκετ.

Θέλετε να μάθετε πώς; Διαβάστε παρακάτω.

Δημιουργήστε λίστες σημειώσεων μέσα από τις Σημειώσεις

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Σημειώσεις και πατήστε το εικονίδιο με το μολύβι και το χαρτί στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε μια νέα σημείωση.
  • Δώστε έναν τίτλο στη σημείωσή σας, ώστε να μπορείτε να την αναγνωρίζετε μετά με μια ματιά.
  • Πατήστε το εικονίδιο με το σύμβολο της πρόσθεσης. Αυτό θα ανοίξει μια σειρά από επιλογές για τη σημείωσή σας.
  • Πατήστε στο πρώτο εικονίδιο που μοιάζει με checkmark.

note list 01

  • Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε να γράφετε τη λίστα σας. Κάθε εγγραφή θα έχει ένα μικρό κύκλο προς τα αριστερά της, ώστε να τον τσεκάρετε αφού έχετε βάλει το σχετικό προϊόν στο καλάθι (είπαμε, το παράδειγμά μας αφορά τα ψώνια στο super).
  • Αν θέλετε να μοιραστείτε τη λίστα με έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειάς σας, απλά πατήστε το εικονίδιο του διαμοιρασμού και στείλτε την με μήνυμα, mail, Viber, Messenger κ.ο.κ.

note list 02

Εναλλακτικά, μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα σημείωση και να αρχίστε να πληκτρολογείτε τη λίστα στις σημειώσεις, αμέσως. Μόλις τελειώσετε την πληκτρολόγηση σε ξεχωριστές γραμμές, κρατήστε πατημένη την οθόνη για να επιλέξετε όλα τα στοιχεία. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο checkmark και αυτόματα θα δημιουργηθεί μια λίστα, όπως προηγουμένως.

note list 03

Τώρα δεν έχετε καμία δικαιολογία ότι ξεχάσατε κάτι στο σουπερμάρκετ! Το iPhone έχει φροντίσει και για αυτό με τη λίστα σημειώσεων!

Διαβάστε επίσης: «Τα 5 καλύτερα smartphones κοντά στα 100€»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status