Εκτύπωση αυτής της σελίδας

20 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

20 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Shapes Card Matching

Shapes Card Matching

Από $2,99 Δωρεάν

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΝΗΜΗΣ

Ιδανικό για γονείς και παιδιά.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα μπορείτε να ξεκλειδώσετε εντελώς δωρεάν όλα τα χαρακτηριστικά. Αγγίξτε την επιλογή ξεκλείδωμα στην κύρια οθόνη και εισάγετε τον παρεχόμενο κωδικό πρόσβασης για να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας. Το τρέχον αλλά και όλο το μελλοντικό περιεχόμενο σας παρέχετε δωρεάν. μία ποικιλία από κάρτες εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης με κρυμμένη την όψη. Το μικρό παιδί θα πρέπει να αποκαλύψει τις κάρτες και να βρει όλα τα ζεύγη σχημάτων και χρωμάτων για να ολοκληρώσετε κάθε παιχνίδι. Αγγίζοντας ένα σχήμα αναφέρεται ηχητικά ο αντικείμενο και το χρώμα του. Υπάρχει και η έκδοση όπου όλες οι κάρτες είναι ανοιχτές ώστε το παιδί να παίξει ευκολότερα.

Game Link
LightWeaver – Cool photo effects

LightWeaver – Cool photo effects

Από $2,99 - Δωρεάν

Η LIGHTWEAVER ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ PHOTO EFFECT ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ιδανική για όσους επιθυμούν να δημιουργούν καλλιτεχνικές φωτογραφίες.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Lightweaver ξεφεύγει από τα στενά περιθώρια των φωτογραφιών σας και προσθέτει pixels προς κάθε κατεύθυνση. Είστε σε θέση να επιλέξετε δεκάδες εφέ και να τα διαμορφώσετε με επιπλέον χειρονομίες (τσίμπημα). Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα προσθήκης επιστρώσεων κάνοντας χρήση χρωμάτων. Μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο σε πειραματισμούς και να καταλήξετε σε εκπληκτικά αποτελέσματα!

App Link
Loud

Loud

Από $2,99 - Δωρεάν

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΚΟΜΨΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ LAST FM ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ

Σας επιτρέπει να παραμερίσετε στην άκρη την προεγκατεστημένη εφαρμογή Μουσικής για πάντα.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Συγχρονίζεται αυτόματα με την υπηρεσία Apple Music, iTunes καθώς και με τη βιβλιοθήκη ιTunes Match και δεν παίζει ρόλο με το πως ακούγατε έως τώρα μουσική, τα εμπεριέχει όλα. Απλά κρατήστε πατημένα τα κομμάτια που θέλετε να εντάξετε σε ουρά αναπαραγωγής. Η εφαρμογή Loud συμπεριλαμβάνει ενσωμάτωση Lastfm και είστε σε θέση να ορίσετε αγαπημένα κομμάτια και συγχρονισμό με το "Τι παίζει τώρα" με ένα άγγιγμα.

App Link
mycl – my current location

mycl – my current location

Από $0,99 > Δωρεάν

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MYCL

Είναι ιδανική εφαρμογή για λειτουργικό iOS 9 και Apple Watch κι αφορά χρήστες που ταξιδεύουν συχνά.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Όταν οι τοποθεσίες έχουν ενδιαφέρον δείτε το Mycl. Τοποθετεί μία βολική μικρο-εφαρμογή στο Κέντρο Γνωστοποιήσεων η οποία εμφανίζει την τρέχουσα τοποθεσία σας και σας επιτρέπει να την αντιγράψετε ή να την προσθέσετε σε κάποια επαφή σας. Εάν είστε κάτοχος ενός Apple Watch, τότε είστε σε θέση να δείτε την τρέχουσα τοποθεσία σας και στον καρπό του χεριού σας.

App Link
The Secret of Chimera Labs

The Secret of Chimera Labs

Από 1,99 - Δωρεάν

ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΓΑ ΓΙΑΤΡΟ TERESA VON ΚΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ CHIMERA LABS

Για του οπαδούς των κλασικών παιχνιδιών περιπέτειας.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το Secret of Chimera Labs σας μεταφέρει σε ένα φανταστικό ταξίδι. Ως επικεφαλής ντετέκτιβ, θα πρέπει να αναζητήσετε τη γιατρό Teresa Von Awesome. Για να το επιτύχετε με σύμβουλο τις ενδείξεις θα πρέπει να ανακαλύψετε στοιχεία και να επιλύσετε γρίφους μέσα στα εργαστήρια της Chimera. Το παιχνίδι περιλαμβάνει πάνω από 100 διαφορετικά περιβάλλοντα, ένα σημειωματάριο για το παιχνίδι, σύστημα υπόδειξης και πάνω από 80 μοναδικά αντικείμενα για να εντοπίσετε.

Game Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status