Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPad - Καταπληκτικά παιχνίδια για ατελείωτες ώρες διασκέδασης

iPad - Καταπληκτικά παιχνίδια για ατελείωτες ώρες διασκέδασης
ired.gr

Δείτε 10 εξαιρετικά παιχνίδια που αξίζει να δοκιμάσετε αν είστε κάτοχος ενός νέου (ή και όχι) iPad.

Είστε ο ευτυχής κάτοχος ενός νέου iPad που ίσως πήρατε την περίοδο των γιορτών; Τότε αξίζει να δείτε τα δέκα αυτά παιχνίδια που σας προτείνουμε παρακάτω. Ακόμη κι αν είστε παλιός κάτοχος iPad και δεν τα έχετε υπόψιν, αξίζει να τους ρίξετε (τουλάχιστον) μια ματιά.

Σαν πλατφόρμα για παιχνίδια το iPad έχει μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των iPhone/iPod Touch. Αν και δεν είναι τόσο φορητό όσο τα άλλα δύο, έχει μια καταπληκτική οθόνη που, σε μέγεθος και ανάλυση, είναι ό,τι πρέπει για τα σημερινά παιχνίδια ειδικά.

Και μάλιστα, τα πιο πολύπλοκα παιχνίδια με πιο πολύπλοκο χειρισμό, είναι καλύτερα στο iPad. Κι αν είστε από τους τυχερούς που έχουν ένα τεράστιο 13 ιντσών iPad Pro, ποιος σας πιάνει.

Δείτε πιο κάτω λοιπόν.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Το πασίγνωστο παιχνίδι μάχης με κάρτες της Blizzard, είναι υπέροχο στο iPad. Κι όσο κι αν σας φαίνεται παράξενη αυτή η μόδα με τα παιχνίδια μάχης με κάρτες, ένα είναι σίγουρο: το Hearthstone: Heroes of Warcraft, είναι το κορυφαίο και αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσετε. Δεν είναι το Warcraft ή το Overwatch, αλλά με τη Blizzard, ξέρεις ότι πάντα έχεις να κάνεις με ένα ποιοτικό προϊόν και πολύ άνω του μετρίου. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Τιμή: Δωρεάν με αγορές εντός.

Game Link
Tales from the Borderlands

Tales from the Borderlands

Εντάξει, αν δε γνωρίζετε τη σειρά παιχνιδιών Borderlands, μάλλον δεν ασχολείστε με παιχνίδια. Στο PC, το Mac και τις κονσόλες (XBOX και PS4) είναι θρύλος εδώ και χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο παιχνίδι. Ακόμη κι έτσι, το Tales from the Borderlands για iOS είναι ένα παιχνίδι του τύπου «διαδραστικό κόμικ» όπου διαβάζεις μια ιστορία με animated κόμικς με γραφικά εξαιρετικής ποιότητας και λαμβάνεις διάφορες αποφάσεις που καθοδηγούν την πλοκή ανάλογα με το τι αποφασίζεις. Όσοι έχουν παίξει το «The Walking Dead» για iPhone που είναι ο πρώτος διδάξας του είδους (και επίσης προτείνεται ανεπιφύλακτα), ξέρουν τι εννοούμε. Όμως το Tales from the Borderlands είναι ένα πραγματικό αριστούργημα από κάθε άποψη. Τιμή: Δωρεάν το παιχνίδι και το πρώτο επεισόδιο της ιστορίας, από εκεί κι έπειτα όλα τα επεισόδια μαζί κοστίζουν

Τιμή: Δωρεάν.

Game Link
Bastion

Bastion

Το εξαιρετικό Bastion της Supergiant Games σας «πετάει» σαν ένα περιπλανώμενο με το όνομα «Παιδί» (Kid), στο τέλος του κόσμου, να αντιμετωπίσετε λεγεώνες εχθρών με μοναδικό τρόπο μάχης, στιλ και γραφικών. Η εκπληκτική μουσική και αφήγηση συμπληρώνουν την πανδαισία. Το Bastion είναι άλλο ένα παιχνίδι που ήλθε από τα Mac/PC και τις κονσόλες στο iOS. Χάρις στην πολυπλοκότητα και τη σχεδίαση παιχνιδιών που δεν ήταν από την αρχή φτιαγμένα για κινητές πλατφόρμες, αλλά για άλλες πιο πολύπλοκες, παιχνίδια σαν το Bastion δείχνουν τα μεγάλα προτερήματα του iPad σε σχέση με τα μικρότερα αδέλφια του.

Τιμή: 5,49€.

Game Link
The Room Three

The Room Three

Η σειρά The Room είναι επίσης διάσημη στους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» (εννοώ τους gamers) και το ίδιο συμβαίνει με το τρίτο επεισόδιο της σειράς αυτού του πασίγνωστού παιχνιδιού παζλ-γρίφων. Οι γρίφοι του είναι περίτεχνοι και καλοδουλεμένοι τα γραφικά του υπέροχα και η ιστορία του τουλάχιστον πρωτότυπη και γεμάτη φαντασία. Σύμφωνα με αυτήν, υπάρχουν κι άλλες διαστάσεις, τα φαντάσματα είναι αληθινά και χρειάζεται να βρείτε άκρη στον κόσμο του παιχνιδιού βρίσκοντας πώς ανοίγουν διάφορα - ιδιαιτέρως πολύπλοκα - κουτιά βήμα το βήμα. Οι λάτρεις του είδους - και όχι μόνο - πρέπει να το δείτε.

Τιμή: 4,99€.

Game Link
Infinity Blade III

Infinity Blade III

Τρίτο επίσης επεισόδιο και για το εξίσου διάσημο στην κατηγορία του Infinity Blade, ένα παιχνίδι τύπου action-role playing όπου μάχεστε ενάντια σε τέρατα με το σπαθί σας. Κι αν θέλετε να δείτε τι σημαίνει εκπληκτικά γραφικά στο iPad, τότε μην ψάχνετε αλλού. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό πέρα από τα γραφικά του και σαν δράσης και σαν παιχνίδι ρόλων, οι μάχες απολαυστικές και η διαχείριση του inventory σας εξαιρετική. Ανεβάστε τέρμα τη φωτεινότητα για να το απολαύσετε.

Τιμή: 7,99€.

Game Link
Oceanhorn

Oceanhorn

Οι οπαδοί των παιχνιδιών τύπου Zelda, έχουν τον αντιπρόσωπό τους στο iPad που είναι το εξαιρετικό Oceanhorn. Ένα παιχνίδι εξερεύνησης-γρίφων-μάχης-ρόλων και χαρούμενων παιδικών γραφικών γεμάτα υπέροχα χρώματα. Τα είπαμε όλα ήδη γι’ αυτό τον τίτλο: ένα από τα καλύτερα παιχνίδια περιπέτειας για το iPad, για μικρούς και … λιγότερο μικρούς, δείτε το και θα μακαρίζετε την τύχη σας και το iPad σας.

Τιμή: 8,99€.

Game Link
Submerged: Miku and the Sunken City

Submerged: Miku and the Sunken City

Ένα εξίσου πανέμορφο παιχνίδι, το Submerged, είναι ένα καθαρόαιμο παιχνίδι περιπέτειας-εξερεύνησης για τους λάτρεις του είδους. Καθόλου μάχες, μόνο καθαρόαιμη περιπέτεια. Πάρτε το ρόλο της Miku, μιας νέας γυναίκας που ψάχνει φάρμακα για τον αδελφό της (όχι στην Ελλάδα του σήμερα) και ψάχνει στα βυθισμένα ερείπια μιας αρχαίας πόλης με τη βάρκα της και σκαρφαλώνοντας σε διάφορα μέρη.

Τιμή: 5,49€

Game Link
The Banner Saga

The Banner Saga

Όλως παραδόξως οι Βίκινγκς είναι σε πόλεμο (έλα). Βέβαια, το αληθινά παράδοξο είναι το πόσο συναισθηματικός και όμορφος μπορεί να είναι αυτός ο πόλεμος. Το The Banner Saga έχει βραβευτεί για την καταπληκτική ιστορία και την αφήγησή της, τα εξαιρετικά σχεδιασμένα στο χέρι γραφικά του και τις στρατηγικά επιλεγμένες μάχες του. Και στο iPad, είναι μια πανδαισία.

Τιμή: 10,99€.

Game Link
RollerCoaster Tycoon 3

RollerCoaster Tycoon 3

Χτίστε τρενάκια του λούνα παρκ, κάθε είδους, διαχειριστείτε το θεματικό σας πάρκο και τραβήξτε τον κόσμο να σας επισκεφτεί και να συμμετέχει στις τρομακτικές κι επικίνδυνες διαδρομές που φτιάξατε και ίσως και να βρει τραγικό τέλος. Το RollerCoaster Tycoon είναι μια επίσης πασίγνωστη σειρά παιχνιδιών προσομοίωσης (sim type) από τα Mac και PC και στη μεγάλη οθόνη του iPad, θα δείξει τα δόντια του και τα μεγάλα χαρίσματά του.

Τιμή: 4,99€

Game Link
Severed

Severed

Από τον κατασκευαστή του αξιαγάπητου Guacamelee (επίσης προτείνεται), το Severed σας βρίσκει στο ρόλο της μονόχειρος πολεμίστριας, ονόματι Sasha, σε μια αναζήτηση της χαμένης της οικογένειας. Το σημαντικότερο είναι ότι η Sasha έχει ένα ζωντανό ξίφος που μετατρέπει το Severed σε μια ανάμειξη των Infinity Blade, Guacamelee, Zelda, και Cut the Rope (για όσους γνωρίζουν τα αντίστοιχα παιχνίδια). Το σύστημα μάχης είναι σχεδιασμένο για οθόνες αφής ειδικά, οπότε θα το απολαύσετε ακόμη περισσότερο στο καινούριο σας iPad. Τιμή: 7,99€.

Game Link

Δείτε ακόμη: 101 δωρεάν παιχνίδια για iPhone και Android για το 2016

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status