Εκτύπωση αυτής της σελίδας

18 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

18 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Sago mini babies dress up

Sago mini babies dress up

Από $2,99 - Δωρεάν

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΤΥΣΟΥΝ ΤA SAGO MINI BABIES ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Μια πραγματικά διασκεδαστική εφαρμογή για μικρά παιδιά.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Sago mini babies είναι πανέξυπνο. Το παιδί σας είναι σε θέση να επιλέξει οποιοδήποτε από τα 4 Sago mini Babies: Harvey, Jinja, Robin ή τον Jack. Στη συνέχεια είναι σε θέση να συγκεντρώσουν ρούχα και αξεσουάρ ΄πως καπέλα, γυαλιά, μπλουζάκια κλπ. Μόλις ντύσετε το κάθε μωρό μπορείτε να συλλάβετε μια φωτογραφία και να τη διαμοιραστείτε με τους φίλους των παιδιών σας.

Game Link
Tower of Fortune

Tower of Fortune

Από $0,99 > Δωρεάν

RETRO-STYLE RPG ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ

Είναι για οπαδούς των παιχνιδιών RPG που αρέσκονται στο είδους one-button game play.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Παίξτε ως βετεράνος ήρωας ο οποίος αναγκάζεται να αρπάξει το σπαθί του όταν η κόρη του απαγάγεται από άγνωστες δυνάμεις. γυρίστε τον τροχό της μάχης και κερδίστε χρυσό και ειδικά αντικείμενα. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 39 διαφορετικούς εχθρούς, 37 είδη εξοπλισμού, 39 επίπεδα 12 αναζητήσεις και 3 διαφορετικά αποτελέσματα.

Game Link
WeatherWheel

WeatherWheel

Από $0,99 - Δωρεάν

ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΖΩΝΤΑΝΑ

Για όσους επιθυμούν κάποια οπτική ανάδραση στην πρόγνωση του καιρού.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα: Η εφαρμογή WeatherWheel Pro, προσφέρεται δωρεάν. Αγγίξτε το εικονικό πλήκτρο "+" στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και στη συνέχεια "Get Pro", επιβεβαιώνοντας την ενέργειά σας αυτή. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές τοποθεσίες σε όλον τον κόσμο και να τις προβάλλετε σε κυλιόμενη λίστα. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Σύρετε το δάχτυλό σας κατά μήκος της οθόνης για να μετακινηθείτε μέσα στο χρόνο από την ανατολή έως και τη δύση του ηλίου. πιέστε το πλήκτρο "Play Forecast" για να ξεκινήσει αυτόματα η παρουσίαση του καιρού τις επόμενες τρεις ημέρες. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης metric και imperial υποστήριξη.

App Link
Yeti Pie

Yeti Pie

Από $0,99 - Δωρεάν

ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ PIZZA ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ

Για οπαδούς της casual διασκέδασης

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Yeti Pie είναι πραγματικά χαλαρωτικό και απλό από τα λίγα στο App Store. Τα Yetis τρελαίνονται για πίτσα. Είναι μάλιστα τόσο λαίμαργα που είναι πρόθυμα να την κλέψουν για να την απολαύσουν. Θα πρέπει να τος βοηθήσετε να ανταλλάξουν τις κλεμμένες πίτσες στο δάσος περνώντας από Yeti σε Yeti. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τα τραβήξετε προς τα πίσω και στη συνέχεια αφήστε το να δοκιμάσει την πίτσα. Κάποιες από αυτές μπορεί να πέσουν στο έδαφος. Όμως επειδή τα Yetis είναι επιλεκτικά και φανατικά με την καθαριότητα θα πρέπει να φθάσει στο επόμενο Yeti ώστε να καταμετρηθεί.

Game Link
BusyBox

BusyBox

Από $2,99 - Δωρεάν

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ BUSYBOX

Είναι μία εφαρμογή για κάθε είδους χρήστες, από τους εξαρτημένους από το γυμναστήριο έως τους επαγγελματίες.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή BusyBox διαθέτει μία ευρεία γκάμα χρήσεων. Είτε θέλετε να παρακολουθείτε τις προπονήσεις σας ή το χρόνο που καταναλώνετε στη δουλειά σας, η εφαρμογή BuzyBox θα σας βοηθήσει να το επιτύχετε. Είστε σε θέση να δημιουργήσετε πολλές διαφορετικές δραστηριότητες ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια μόλις έρθει η ώρα για να ξεκινήσετε μία δραστηριότητα επιλέξτε από τη λίστα σας και ξεκινήστε το χρονόμετρο. Η εφαρμογή θα κρατήσει πληροφορίες από το τρέξιμο για παράδειγμα και για κάθε δραστηριότητα στην οποία παίρνετε μέρος. Τα δεδομένα μπορείτε να τα εξάγετε και να τα διαμοιραστείτε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

App Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status