Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προτάσεις - 9 σημαντικοί ιστότοποι που περιμένουν να τους επισκεφθείτε

Προτάσεις - 9 σημαντικοί ιστότοποι που περιμένουν να τους επισκεφθείτε
ired.gr

Δοκιμάστε τη λίστα με τις επιλεγμένες ιστοσελίδες που σας προτείνουμε. Θα τις λατρέψετε!

Στο internet υπάρχουν, σήμερα, περίπου ένα δισεκατομμύριο ιστοσελίδες. Τι θα λέγατε να κάναμε την έρευνά μας και να σας παρουσιάζαμε, κάθε εβδομάδα, μικρά διαμαντάκια που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας αλλά θα προσφέρουν και διασκέδαση;

www.noexcuselist.com

www.noexcuselist.com

Σας αρέσει να μαθαίνετε κάτι συνεχώς; Αυτή είναι η καλύτερη σελίδα για να τροφοδοτήσει το μυαλό σας. Με το noexcuselist, θα έχετε μια λίστα με ιστοσελίδες, με τις οποίες μπορείτε να διευρύνετε τις γνώσεις σας σε μια ποικιλία θεμάτων. Θα βρείτε πολλά online courses από παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμια, οδηγούς, σεμινάρια και βιβλία για ό,τι μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Link
www.netflixroulette.net

www.netflixroulette.net

Αν είστε συνδρομητής της διάσημης υπηρεσίας video streaming Netflix, θα έχετε εντυπωσιαστεί από την τεράστια ποικιλία σειρών και ταινιών που προσφέρονται. Αν θέλετε να διαλέξετε πιο γρήγορα και πιο εύκολα το τι θα παρακολουθήσετε, παίξτε το στη …ρουλέτα. Διαλέξτε ένα είδος και πατήστε Spin. Σε δευτερόλεπτα, θα σας δοθεί μια πρόταση. Μπορείτε να βάλετε κι άλλες παραμέτρους, όπως τις αξιολογήσεις ή να προσθέσετε ένα όνομα σκηνοθέτη ή ηθοποιού ή κάποια λέξη-κλειδί.

Link
www.printwhatyoulike.com

www.printwhatyoulike.com

Αν τυπώνετε συχνά από ιστοσελίδες, δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάτε μελάνι. Αντί για εκτύπωση ολόκληρης της σελίδας με όλες τις περιττές πληροφορίες, όπως π.χ. διαφημίσεις, χρησιμοποιήστε το PrintWhatYouLike για να τυπώσετε μόνο τα απαραίτητα. Πληκτρολογήστε μια διεύθυνση URL, επεξεργαστείτε την και πατήστε Print.

Link
www.roadtrippers.com

www.roadtrippers.com

Προγραμματίστε ένα road trip, υπολογίζοντας την καλύτερη διαδρομή, με το Roadtrippers. Προσθέστε το σημείο εκκίνησης και το μέρος που θέλετε να φτάσετε και τις ημερομηνίες. Τσεκάρετε αν θέλετε πληροφορίες για ξενοδοχεία, αξιοθέατα, θαύματα της φύσης και «περίεργα» μέρη που θα μπορούσατε να συναντήσετε καθ’οδόν.

Link
www.recipepuppy.com

www.recipepuppy.com

Επειδή δεν έχουμε πάντα την ευκαιρία να πάμε στο σουπερμάρκετ μετά τη δουλειά, το site αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να εισάγετε τα υλικά που έχετε ήδη στην κουζίνα και να σας βρει μια συνταγή μόνο με αυτά. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε και μεγάλη οικονομία.

Link
simplynoise.com

simplynoise.com

Θέλετε λευκό, καφέ ή ροζ ήχο; Συντονιστείτε στο simplynoise για να διώξετε τους περισπασμούς, αν θέλετε να συγκεντρωθείτε σε κάτι και σας αποσπά την προσοχή η μουσική ή ο κόσμος γύρω σας.

Link
www.scribblemaps.com

www.scribblemaps.com

Πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να δώσετε οδηγίες σε κάποιον και το Google Maps δεν σας ικανοποιεί; Με το Scribblemaps, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα χάρτη, να προσθέσετε δείκτες και να το μοιραστείτε με κάποιον. Θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο σε ένα ταξίδι ή απλά για καθοδήγηση ενός φίλου σας σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

Link
cantyouseeimbusy.com

cantyouseeimbusy.com

Είστε στη δουλειά και θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα ή να χαλαρώσετε αλλά δεν πρέπει να κινήσετε τα βλέμματα; Μπείτε σε αυτό το site και θα φαίνεστε πραγματικά απασχολημένοι ενώ στην ουσία θα παίζετε παιχνίδια. Όλα τα games είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε οι συνάδελφοι και το αφεντικό σας να νομίζουν ότι εργάζεστε σκληρότερα από ποτέ. Δοκιμάστε το.

Link

Διαβάστε επίσης: «Μηνύματα – Διορθώστε το πρόβλημα εμπλοκής στο iPhone»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status