13 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

13 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Highlights Monster Day

Highlights Monster Day

Από $2,99 - Δωρεάν

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ

Είναι κατάλληλο για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Highlights Monster Day θα διδάξει στο παιδί σας τη φιλία με την εξερεύνηση του κόσμου γύρω του. είναι σε θέση να επιλέξουν μεταξύ πέντε φιλικών τεράτων και να τα καθοδηγήσουν στην καθημερινότητά τους. Το παιδί σας θα είναι επιφορτισμένο, με την παροχή βοήθειας όπως το βούρτσισμα των δοντιών του χαρακτήρα που θα αναλάβει, να φάει πρωινό, να ετοιμάσει τις εργασίες για το σχολείο να πλυθεί και πολλά άλλα.

Game Link
After3D Prism

After3D Prism

Από $1,99 - Δωρεάν

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΤΕΛΑ 3D ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ AFTER3D

Εφαρμογή με απλό, καλλιτεχνικό περιβάλλον.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Με την εφαρμογή After3D, μπορείτε να δημιουργήσετε τρισδιάστατα μοντέλα εύκολα, χάρη στο μοναδικό Interface που διαθέτει. Η οθόνη χωρίζεται σε δυο με μία προεπισκόπηση του προτύπου και την περιοχή σχεδίασης στα δεξιά. Η δεύτερη περιοχή παρέχει μία 2D απεικόνιση του αντικειμένου. Εσείς απλά σχεδιάστε γραμμές. Οι γραμμές αυτές ενδέχεται να παραμορφωθούν, προκειμένου να δημιουργήσουν το τρισδιάστατο μοντέλο. Είναι εκπληκτικά εύκολη και αποτελεσματική. Στο τέλος είστε σε θέση να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας σε μορφή εικόνας ή ως αρχεία όπου εκτυπωτές 3D, μπορούν να αναγνωρίσουν.

App Link
SamCard Pro

SamCard Pro

Από $3,99 . - Δωρεάν

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ SAMCARD PRO

Είναι εξαιρετική για επαγγελματίες κάθε είδους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Πάψτε να σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο με την χειροκίνητη προσθήκη πληροφοριών στη βάση των δεδομένων σας. Αντ' αυτού, κάνετε λήψη μιας φωτογραφίας κι αφήστε την εφαρμογή Samcard να κάνει τη δουλειά της. Είναι σε θέση να αναγνωρίσει αυτόματα το κείμενο της κάρτας για την εκάστοτε επιχείρηση, και να προσθέσει τα κατάλληλα πεδία. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία επαγγελματική κάρτα και καλός φωτισμός. Η λειτουργία anti-shake, λήψης φωτογραφιών, θα σας επιτρέψει να επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα.

App Link
Feelca B&W

Feelca B&W

Από $0,99 - Δωρεάν

ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FEELCA B&W

Είναι για όσους έχουν χάσει τις παλιές καλές εποχές.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή μιμείται την εμφάνιση των φιλμ. Είστε σε θέση να επιλέξετε ανάμεσα σε 24 και σε 36 λήψεων. Στη συνέχεια επιλέξτε το θέμα σας και κάνετε την λήψη. Η εφαρμογή θα οργανώσει αυτόματα τις φωτογραφίες σαν να είναι σε ρολό φιλμ. Στη συνέχεια μπορείτε να προσθέσετε μία λεζάντα η οποία παρουσιάζεται ως μία polaroid ή να διαμοιραστείτε τις φωτογραφίες ως έχουν.

App Link
Overpainted

Overpainted

Από $0,99 - Δωρεάν

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Είναι για οπαδούς των platform παιχνιδιών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Overpainted είναι ένα παιχνίδι γεμάτο χρώμα. Είστε σε θέση να ελέγξετε ένα λευκό τετράγωνο και αποστολή σας είναι να φτάσετε στην έξοδο σε κάθε επίπεδο. Ωστόσο τα πατώματα και οι τοίχοι των δωματίων δεν είναι άμεσα ορατοί. Θα πρέπει να αναπηδήσετε και να ψεκάσετε το κάθε δωμάτιο για να αποκαλυφθεί ο τοίχος. Φυσικά θα πρέπει να αποφύγετε τα εμπόδια. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 100 επίπεδα.

Game Link