Apple Watch 3rd-gen - Νέες μπαταρίες, νέες ταχύτητες

Apple Watch 3rd-gen - Νέες μπαταρίες, νέες ταχύτητες
ired.gr

Η Quanta φημολογείται ότι θα κατασκευάζει το Apple Watch τρίτης γενιάς με ενισχυμένη μπαταρία και μεγαλύτερες ταχύτητες.

Η νέα έκδοση του Apple Watch, που αναμένεται μέσα στο 2017, δεν θα έχει μεγάλες εκπλήξεις πέρα από τη νέα μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια και τις υψηλότερες επιδόσεις, εφόσον μπορούμε να πιστέψουμε τις νέες φημολογίες που μας έρχονται από την Κίνα.

Σύμφωνα με την Κινέζικη έκδοση των Καθημερινών Οικονομικών Νέων, η επόμενη γενιά του Apple Watch θα αποκαλυφθεί κατά το τρίτο τετράμηνο του 2017 και θα είναι κατασκευής Quanta Computer.

Η νέα συσκευή δεν θα έχει νέα σχεδίαση ή αισθητήρες, πέρα από τη μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρία, εν συγκρίσει με τα υπάρχοντα μοντέλα, και μια νέα έκδοση του τσιπ της σειράς Apple S που θα φέρει μεγαλύτερες ταχύτητες και υψηλότερες επιδόσεις στο νέο ρολόι.

Η Quanta αρνήθηκε να κάνει σχόλια για την ώρα πάνω στο θέμα. Ως γνωστόν, η εταιρία είναι η κατασκευάστρια των άλλων δύο μοντέλων του ρολογιού της Apple.

Πολύ λίγες φήμες είχαν διαρρεύσει για το Apple Watch Series 2. Είχε ειπωθεί ότι η Apple ήθελε να «στριμώξει» τη δυνατότητα επικοινωνίας με δίκτυα LTE (κινητής τηλεφωνίας), αλλά τελικά δεν μπόρεσε λόγω περιορισμών στην υπάρχουσα τεχνολογία.

apple watch 02

Το αρχικό Apple Watch ανακοινώθηκε από τον CEO της Apple Tim Cook τον Σεπτέμβριο του 2014 για να υλοποιηθεί τελικά το 2015. Σχεδόν αμέσως, η συσκευή έγινε η πιο μοσχοπουλημένη «φορετή» συσκευή κι εξακολουθεί να κυριαρχεί στη συγκεκριμένη αγορά.

Το Σεπτέμβριο του 2016 παρουσιάστηκε ένα νεότερο μοντέλο, το Series 1, που το αντικατέστησε και το καινούριο Series 2. Το Series 1 είναι ουσιαστικά ίδιο με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά περιέχει ένα ταχύτερο επεξεργαστή, τον διπύρηνο S1P.

Το μοντέλο δεύτερης γενιάς - Apple Watch Series 2 είναι αδιάβροχο σε βάθος μέχρι 50 μέτρα, έχει καλύτερη, πιο φωτεινή, οθόνη έχει τον επεξεργαστή S2 και περιλαμβάνει και GPS. Τελικά όμως δεν είχε δυνατότητα LTE επικοινωνίας.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το νέο Apple Watch Series 2

από Elichord