Εκτύπωση αυτής της σελίδας

10 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

10 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Parker Planner

Parker Planner

Από $1,99 - Δωρεάν

ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

Είναι η τέλεια εφαρμογή για φοιτητές, επαγγελματίες και για οποιονδήποτε άλλο χρήζει ανάγκης της εφαρμογής για τη διαχείριση της ζωής του.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η κύρια προβολή της εφαρμογής σας επιτρέπει να δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις ανά ημέρα, τις σημειώσεις τις ιδέες κι ό,τι άλλο έχετε καταγράψει. Εδώ θα πρέπει να συμπεριλάβετε και τις εργασίες σας τις οποίες μπορείτε να τις ολοκληρώσετε μία μία. Είστε σε θέση να δεις τις τρεις αυτές κατηγορίες ξεχωριστά. Αγγίξτε μία φορά σε μία κενή θέση για να προσθέσετε ένα νέο γεγονός στο ημερολόγιό σας ή πιέστε δύο φορές για να προσθέσετε περισσότερες λεπτομέρειες για το γεγονός αυτό. Η εφαρμογή συγχρονίζεται με το ενσωματωμένο ημερολόγιο της συσκευής σας ή με άλλες δημοφιλείς εφαρμογές. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ακόμη και την εμφάνιση μέσα από μία ποικιλία θεμάτων και ηχητικών εφέ.

App Link
Numbers and Counting Early Learning Math Match Games

Numbers and Counting Early Learning Math Match Games

Από $3,99 - Δωρεάν

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ

Εξαιρετικό για γονείς με παιδιά στην προσχολική ηλικία.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η εφαρμογή είναι φορτωμένη με διασκεδαστικά πολύχρωμα στοιχεία προκειμένου να μετρήσετε και να συνδυάσετε. Ανάλογα το επίπεδο ικανότητας το παιδί σας θα μπορεί να παίζει με κλειστά χαρτιά ή να κάνει ευκολότερες ενέργειες. Σε κάθε του βήμα υπάρχουν διαθέσιμες συμβουλές σε περίπτωση που το παιδί σας χρειαστεί. Το παιχνίδι συμπεριλαμβάνει επαγγελματική αφήγηση για κάθε αντικείμενο, θετική ενίσχυση και γονικό έλεγχο.

Game Link
Zero+

Zero+

Από $0,99 > Δωρεάν

ΣΥΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ZERO

Πρόκειται για ένα logic-based puzzle παιχνίδι όπου οι οπαδοί της κατηγορίας θα το απολαύσουν.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η μηχανική του παιχνιδιού Zero είναι πολύ απλή. Θα πρέπει να σύρετε τα θετικά και αρνητικά πλακίδια στην οθόνη ώστε να επιτύχετε διαδοχικό αποτέλεσμα μηδέν. Τα πρώτα επίπεδα αποτελούνται μόνο από δυάρια αλλά τα πράγματα στη συνέχεια γίνονται δυσκολότερα όταν μεγάλοι αριθμοί και νέες μορφές πλακιδίων, εισάγονται στο παιχνίδι. Σημειώστε πως τα πλακίδια δεν σταματάνε εάν δεν ακουμπήσουν σε άλλο πλακίδιο. Υπολογίστε πως πρέπει να ξεπεράσετε 120 επίπεδα.

Game Link
Weather Gods

Weather Gods

Από $2,99 - Δωρεάν

MEET THE GODS: ΦΩΤΙΑ, ΝΕΡΟ, ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, OΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΒΙΩΣΕΙ ΞΑΝΑ

Πρόκειται για πρόγνωση γρήγορη και ακριβής.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Weather Gods προσφέρει προβλέψεις καιρού μέσα από 5 ενότητες: Fire, Ice, Water, Air και Moon. Επιλέξτε τον κάθε Θεό για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες και διαγράμματα σχετικά με την ταχύτητα ανέμου, την κατεύθυνση, τη φάση της σελήνης, το νέφος, τις πιθανότητες χιονιού ή παγετού και τις πιθανότητες βροχής. Είστε σε θέση να δείτε όλα τα δεδομένα σε πλήρη οθόνη, αλλάζοντας τον προσανατολισμό της συσκευής σας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης μία 7ήμερη ωριαία πρόβλεψη, λεπτομερή διαγράμματα 24 ωρών, και μικρο-εφαρμογή για την οθόνη κλειδώματος και προσαρμοσμένους ήχους.

App Link
Intervals

Intervals

Από $4,99 - Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Χρήσιμη εφαρμογή για όσους κάνουν πολλαπλές προπονήσεις με διαφορετικό πρόγραμμα ασκήσεων.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Intervals σας βοηθά να εστιάσετε στην προπόνησή σας. Ολόκληρη η προπόνηση συστήνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αγγίξτε για να δημιουργήσετε μία προσαρμοσμένη προπόνηση, και δώστε έναν τίτλο. Στη συνέχεια καθορίστε τον αριθμό των σετ στην προπόνησή σας και προσθέστε όσες ασκήσεις επιθυμείτε. Μπορείτε να ορίσετε τη διάρκεια των ασκήσεων, το χρώμα και φυσικά τη μουσική. Όταν έρθει η ώρα της εξάσκησης αγγίξτε την προπόνηση της επιλογής σας και για να ξεκινήσει το χρονόμετρο. Μπορείτε να ελέγχετε το χρονόμετρο και να εναλλάσσετε τις ασκήσεις σας με κοινές χειρονομίες.

App Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status