Apple AirPods - Δεν πρόκειται έτσι να χάσετε ποτέ τα ακουστικά σας

Apple AirPods - Δεν πρόκειται έτσι να χάσετε ποτέ τα ακουστικά σας
ired.gr

Προσέχουμε για να έχουμε. Κάποιος σκέφτηκε μια πολύ προχωρημένη λύση για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Μήπως σκέφτεστε ότι τα ασύρματα Apple AirPods ακουστικά θα πέσουν από τα αυτιά σας και θα τα χάσετε; Θα θέλατε να προσχωρήσετε στο ασύρματο μέλλον που ευαγγελίζεται η Apple, αλλά ανησυχείτε ότι θα βρεθείτε να ακούτε τη μουσική σας ... μονοφωνικά κάποια στιγμή - ή, εξίσου άσχημα να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη για αντικατάσταση του χαμένου;

Οπότε λέτε να μείνετε με το μπλέξιμο που λέγεται ενσύρματα ακουστικά ή ασύρματα που έχουν καλώδιο μεταξύ τους τουλάχιστον, προκειμένου να έχετε την ψυχική σας ηρεμία και να μην αποκτήσετε το νευρικό τικ να ψάχνετε κάθε λίγο το αυτί σας για να βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό βρίσκεται ακόμη στη θέση του.

Ευτυχώς (;) όμως υπάρχει μια απλούστερη (;) λύση, εφόσον βέβαια είστε οπαδός των ολοκληρωτικών λύσεων και δε σας πολυ-νοιάζει η άποψη του κοινωνικού σας περίγυρου.
Θα χρειαστείτε βελόνα (αποστειρωμένη για να μη χάσετε κανένα αυτί από μόλυνση), ένα ζευγάρι ροδέλες από αυτές που χρησιμοποιούν στο «body piercing» για «καλλιτεχνικούς σκοπούς» (εκτός κι αν έχετε κανένα φίλο σε μηχανουργείο) και μπόλικη ανοχή σε αφόρητο πόνο μέχρι να τελειώσει το εγχείρημα. Η άφθονη δόση τρέλας εξυπακούεται.

Η μέθοδος, όπως την παρουσίασε στο Twitter ο συμπαθής νέος Andrew Cornett, χρησιμοποιεί αυτές τις ειδικές ροδέλες του body piercing, για να δημιουργήσει τις απαραίτητες διόδους στ’ αυτιά του ώστε τα Apple AirPods να μπορούν να στηρίζονται με ασφάλεια.

Κι έτσι τα αυτιά σας θα αποκτήσουν άλλη μία τρύπα. Εντάξει, άλλοι φορούν σκουλαρίκια, εσείς θα φοράτε AirPods ... «how cool is that?». Και οι λοβοί των αυτιών σας αποκτούν μια σπουδαία χρήση επιτέλους πέρα από τη στήριξη διακοσμητικών. Προχωρήσαμε ένα βήμα στην εξέλιξη. Κυρίες και κύριοι υποδεχτείτε τον Homo AirPodious (Όχι δεν έχει σχέση με Πόντιους, αν και ποτέ δεν ξέρεις).

airpods ear 01

Εννοείται ότι θα χρειαστείτε μια με δυο βδομάδες προκειμένου να «τσιτώσετε» τις τρύπες στ’ αυτιά σας ώστε να αντέχουν να περνούν αντικείμενα πάχους μολυβιού από μέσα. Προβλέπω σύντομα οι εταιρίες αξεσουάρ να αρχίσουν να βγάζουν τα απαραίτητα «καλαπόδια» για να βοηθήσουν στη διάνοιξη-τέντωμα (από τώρα σκέφτομαι τα διάφορα «κιτάκια» που θα κυκλοφορήσουν έτσι και τα πάρει πρέφα κανένα αστροπελέκι και τα κάνει μόδα).

Α, και κάτι ακόμη. Βιαστείτε να κατοχυρώσετε τη δική σας «βερσιόν» γιατί ακούγεται ότι η Apple σκέφτεται σοβαρά να βγάλει το δικό της ολοκληρωμένο piercing kit for AirPods που στην «αχτύπητη» τιμή των 150$ θα προσφέρεται σαν απαραίτητος συνοδός των νέων ασύρματων ακουστικών της.

Άντε, περαστικά μας και καλές ακροάσεις.

Δείτε ακόμη: AirPods - Aνακαλύψτε τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple

από Elichord