Εκτύπωση αυτής της σελίδας

9 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

9 / 1 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Montezuma Puzzle 4 Premium

Montezuma Puzzle 4 Premium

Από $0,99 > Δωρεάν

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕΤΕ PUZZLE ΤΗΣ ΜΟΝΤΈΖΥΜΑ

Ένα ευχάριστο διάλειμμα σε όσους απολαμβάνουν επαναφορά των Tangram-puzzles.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Κάθε ένα από τα 100 puzzle απαιτούν μεταφορά των κομματιών από το κάτω μισό μέρος της οθόνης στην κορυφή έως ότου γεμίσει πλήρως το σχήμα. Δεν μπορείτε να επιστρέψετε κομμάτια ή να περιστρέψετε έτσι ένα λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο για εσάς. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης απεριόριστο αριθμό υποδείξεων δημιουργώντας ένα χαλαρό περιβάλλον. Όμως εάν χρησιμοποιήσετε υποδείξεις τότε θα έχετε και μειωμένη βαθμολογία.

Game Link
Animal Puzzles for Kids with skills

Animal Puzzles for Kids with skills

Από $2,99 - Δωρεάν

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ;

Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για μικρά παιδιά.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Μόλις επιλέξετε τη σκηνή θα αρχίζουν να εμφανίζονται κομμάτια και θέσεις. Το παιδί σας θα πρέπει σύροντας κι επικολλώντας τα κομμάτια στη σωστή θέση ώστε να γεμίσουν η εγκοπές. Μόλις ολοκληρωθεί η σκηνή θα μετατραπεί σε κινούμενο σχέδιο. Στη συνέχεια μπορείτε να πατήσετε επάνω σε κάθε κινούμενη εικόνα για να δείτε ποια θα είναι η αντίδρασή της. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 11 διαφορετικές σκηνές για να το απολαύσετε καθώς και μία νέα baby play time λειτουργία.

Game Link
BriefKey

BriefKey

Από $0,99 - Δωρεάν

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΜΕ BRIEFKEY

Δεν πιστεύουμε πως θα βρείτε πιο πλούσιο πληκτρολόγιο τρίτου κατασκευαστή.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η εφαρμογή BriefKey είναι για τους χρήστες που επιθυμούν εμπειρία πλήρη ελέγχου πληκτρολόγησης. Προσφέρετε ένα έξυπνο και εκπαιδευόμενο πληκτρολόγιο, στην άκρη των δαχτύλων σας. Το όνομα του το παίρνει από τα κλειδιά καθώς παρέχει πρόσβαση σε συμβάντα ημερολογίου επαφές, φωτογραφίες, εικόνες GIF, emoticon και αυτοκόλλητα. Είναι ακόμη σε θέση να μεταφράσει μηνύματα από 40 γλώσσες, να κάνει αναζήτηση στο διαδίκτυο, χωρίς εσείς να βγείτε από την εφαρμογή.

App Link
Meeting Box

Meeting Box

Από $2,99 - Δωρεάν

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ

Ιδανική για σημειώσεις σχολείου η επαγγελματικές, όπως ποτέ πριν.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Έχοντας εγκαταστήσει την εφαρμογή Meeting Box είστε σε θέση να κρατήσετε περισσότερες από τις συναντήσεις σας όπως ποτέ άλλοτε. Έχετε την ελευθερία να διατηρήσετε σημειώσεις από τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Μπορείτε να σχολιάσετε φωτογραφίες και ιστοσελίδες ή απλά να πληκτρολογήσετε ό,τι ακούτε. Χάρη στην ενσωματωμένη διαχείριση είστε σίγουροι πως τα εγχειρήματά σας θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους. Η εφαρμογή έχει ενσωματωμένα όλα τα ήδη κειμένου και τις χρωματικές επιλογές, την ικανότητα καταγραφής ήχου, υποστήριξη πολλαπλών σελίδων και τη δυνατότητα εξαγωγής και διαμοιρασμού των σημειώσεων ως αρχείο PDF.

App Link
Grocery List - Remember To Buy

Grocery List - Remember To Buy

Από $4,99 - Δωρεάν

ΑΔΥΝΑΤΗΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Είναι η τέλεια εφαρμογή Fitness για όσους επιθυμούν ένα επιπλέον κίνητρο.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Δεν έχει καμία σημασία ποιο είναι το αγαπημένο σας σπορ ή μορφή άσκησης, το Runtastic Pro, θα σας καλύψει. Είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για τρέξιμο, ποδηλασία, πατινάζ, ποδηλασία σκι κλπ. Παρακολουθεί κάθε σας κίνηση σε πραγματικό χρόνο έχοντας συντροφιά τον εικονικό προπονητή σας, ο οποίος σας δίνει συνεχώς πληροφορίες. Μετά από κάθε προπόνηση μπορείτε να δείτε τη διαδρομή που διανύσατε στο χάρτη, να ελέγξετε τα γραφήματα και τα στατιστικά καθώς και να καταγράψετε τη διάθεσή σας. Υποστηρίζει επίσης τη συλλογή πληροφοριών στην εφαρμογή Υγεία.

App Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status