Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iKlips - Πώς μπορώ να μεταφέρω ή να αποθηκεύσω Φωτογραφίες και Video;

iKlips - Πώς μπορώ να μεταφέρω ή να αποθηκεύσω Φωτογραφίες και Video;
ired.gr

Είστε κάτοχος της συσκευής αποθήκευσης iKlips; Δείτε πώς μπορείτε να μεταφέρετε ή να επαναφέρετε τις φωτογραφίες και τα video σας, εύκολα και γρήγορα.

Η συσκευή iKlips ακολουθεί σχεδιαστικά την καλαισθησία των συσκευών της Apple. Αυτό σημαίνει πως έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε μία συσκευή iKlips, όμοια με τη χρωματική απόχρωση του iPhone σας. Θα τη συναντήσετε σε 5 διαφορετικά χρώματα τα οποία είναι τα εξής: Ασημί, Σκούρο γκρι, χρυσό, ροζ χρυσό αλλά κι ένα ξεχωριστό κόκκινο.

Πέραν των χρωματικών αποχρώσεων, είστε σε θέση να επιλέξετε τον αποθηκευτικό σας χώρο, ανάλογα με τις ανάγκες σας από 16GB / 32GB / 64GB / 128GB και τη μεγαλύτερη έκδοση των 256 GB.

Η συσκευή, λόγω της σχεδιαστικής της φιλοσοφίας, κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση και συγκεκριμένα δύο διεθνή βραβεία design τo RED DOT DESIGN AWARD 2015 και το GERMAN DESIGN AWARD 2017.

Ας επικεντρωθούμε όμως στο σημερινό μας αντικείμενο που είναι η διατήρηση και η μεταφορά της βιβλιοθήκης φωτογραφιών μιας iOS συσκευής (iPhone / iPad).

iKlips - Μεταφορά φωτογραφιών στη συσκευή αποθήκευσης

Αποκτήσατε νέο iPhone 7, συγχαρητήρια. Αφήστε τώρα τη συσκευή iKlips να αναλάβει τη μεταφορά των προσωπικών φωτογραφιών σας και των video στη νέα σας συσκευή. Για να το επιτύχετε με ασφάλεια, ακολουθήστε τις οδηγίες μας:

  • Συνδέστε τη συσκευή iKlips στο παλιό σας - πλέον - iPhone κι ανοίξτε την ομώνυμη εφαρμογή.
  • Επιλέξτε το εικονικό πλήκτρο “Adam menu” στο κέντρο της οθόνης και στη συνέχεια “Δημιουργία αντιγράφου ασφάλειας φωτογραφιών”.

iklips photos 01

  • Αγγίζοντας τη λέξη “Αντίγραφο” θα ξεκινήσει η αντιγραφή από την βιβλιοθήκη φωτογραφιών της συσκευής σας.

Ερώτηση: Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που κάποια εισερχόμενη κλήση διακόψει βίαια τη μεταφορά;

Απάντηση: Δεν συντρέχει λόγο ανησυχίας, μπορείτε να επιλέξετε και πάλι “Αντίγραφο” και να συνεχιστεί η μεταφορά των φωτογραφιών σας, μετά το πέρας της συνομιλίας σας.

iKlips - Επαναφορά φωτογραφιών στη νέα συσκευή iPhone

Η επαναφορά των φωτογραφιών σας είναι επίσης εύκολη υπόθεση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συνδέσετε τη συσκευή iKlips και να εγκαταστήσετε την ομώνυμη εφαρμογή.

  • Αγγίξτε το εικονικό πλήκτρο “Adam menu” και στη συνέχεια “Δημιουργία αντιγράφου ασφάλειας φωτογραφιών”.
  • Επιλέξτε “Επαναφορά” και στη συνέχεια επιλέξτε “Διαγραφή και επαναφορά” ή “Επαναφορά” και περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

 

 

Μετά το πέρας της μεταφοράς, η συσκευή iKlips θα έχει μεταφέρει όλες τις φωτογραφίες και τα video, εύκολα και γρήγορα, στη νέα σας συσκευή.

Αναλύσαμε πλήρως τη χρήση της συσκευής iKlips για την διατήρηση και επαναφορά φωτογραφιών από μία iOS σε νεότερη. Εάν παραμένουν απορίες σχετικές με τις παραπάνω οδηγίες, μπορείτε να μας τις γνωστοποιήσετε στα σχόλια. Την αναλυτική παρουσίαση της συσκευής iKlips θα την βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Διαβάστε: Είστε κάτοχος iPhone; Το iKlips σας είναι απαραίτητο!

Την εξαιρετική αυτή συσκευή iKlips θα τη βρείτε ετοιμοπαράδοτη σε όλα τα επισκευαστικά κέντρα ired.

Εάν επιθυμείτε αποστολή στο χώρο σας, καλέστε στο 211 212 0400.

 

iKlips 16GB

iKlips 16GB

59 €
iKlips 32GB

iKlips 32GB

79 €
iKlips 64GB

iKlips 64GB

99 €
iKlips 128GB

iKlips 128GB

179 €
iKlips 256GB

iKlips 256GB

399 €

* Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α. (24%)

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status