Apple Watch 3 - Νέα έκδοση αναμένουμε το 2017

Apple Watch 3 - Νέα έκδοση αναμένουμε το 2017
ired.gr

Φήμες για τις επόμενες γενιές του Apple Watch δημοσιεύονται καθημερινά αφορώντας το άμεσο μέλλον!

Έχουν περάσει μόνο λίγοι μήνες από τη στιγμή κυκλοφορίας των αγαπημένων μας Apple Watches 2, και ήδη έχουν αρχίσει να διαδίδονται φήμες για τα επόμενα Apple Watches!

Η Apple ερευνά την πιθανότητα να μεταφέρει ένα μέρος του τεχνολογικού της συστήματος της στο λουράκι ώστε το ίδιο το ρολόι να γίνει λεπτότερο. Δεν γνωρίζουμε αν η Apple θα εφαρμόσει κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον, παρόλα αυτά, θα εξυπηρετούσε τη δημιουργία λεπτότερων προϊόντων που ήδη γνωρίζουμε πως η εταιρεία αποζητά με κάθε ευκαιρία που της δίνεται.

Αλλά πόσο λεπτότερα άραγε από τα ήδη υπάρχοντα Apple Watches, θα είναι τα νεότερα;

Όπως δημοσιεύθηκε από το Patent and Trademark Office των Ηνωμένων Πολιτειών, η ενσωμάτωση του κεντρικού μηχανισμού στο λουράκι είναι κάτι αρκετά πιθανό να συμβεί και φυσικά πέρα από την «ομορφιά» ενός λεπτεπίλεπτου ρολογιού, θα δημιουργήσει και περισσότερες πρακτικές εφαρμογές.

Λόγω του ότι τα ρολόγια είναι είδος αξεσουάρ που το φοράμε καθημερινά, πολλές φορές είναι πιθανό να μην ακούσουμε κάποια ειδοποίηση και να μην νιώσουμε ούτε τη δόνηση. Αν όμως το λουράκι είχε μηχανισμό δόνησης, θα έκανε τις ειδοποιήσεις ευκολότερες!

Διαβάστε επίσης: Apple Watch - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Επίσης θα διευκόλυνε την αθλητική χρήση των ρολογιών αφού θα μεγάλωνε το ποσοστό των δυνατοτήτων οι οποίες θα ενεργοποιούνταν με την επαφή με το δέρμα. Μεγαλώνοντας το ποσοστό τεχνολογικών δυνατοτήτων στο λουράκι, είναι λογικό, να αυξάνεται ταυτοχρόνως και η χωρητικότητα νέων δυνατοτήτων και στον κεντρικό μηχανισμό (Win – Win ακούγεται)!

Η Apple συνεχίζει δυναμικά να μας εντυπωσιάζει με τις καινοτόμες ιδέες της και το μοναδικό της design, κρατώντας παράλληλα τον πήχη ψηλά!

από Emma