Τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια στην iPad / iPhone εκδοχή τους

Τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια στην iPad / iPhone εκδοχή τους
ired.gr

Οι γιορτινές ημέρες ταιριάζουν με τα επιτραπέζια παιχνίδια. Τι θα λέγατε αν τα φέρναμε στο iPhone και στο iPad;

Ticket to Ride

Ticket to Ride

Αν σας αρέσουν τα τρένα και τα σιδηροδρομικά ταξίδια, το Ticket to Ride είναι το παιχνίδι σας. Πρόκειται για ένα επιτραπέζιο του 2004 που έγινε παιχνίδι για το iPad το 2011. Σήμερα, υπάρχει και αντίστοιχη version για το iPhone για 1,99 ευρώ. Πρόκειται για ένα multiplayer game, όπου οι χρήστες προσπαθούν να ενώσουν τις πόλεις με σιδηροδρομικές γραμμές, δημιουργώντας μεγαλύτερες διαδρομές από τους αντιπάλους τους.

Game Link
Scotland Yard

Scotland Yard

Στην iOS εκδοχή του Scotland Yard, οι παίκτες είναι ντετέκτιβ που συνεργάζονται για να εντοπίσουν έναν εγκληματία στους δρόμους του Λονδίνου. Πρόκειται για κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι της Ravensburger εδώ και 30 χρόνια που έχει πουλήσει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια μονάδες σε όλο τον κόσμο. Θα το αγοράσετε για 4,99 ευρώ.

Game Link
Neuroshima Hex

Neuroshima Hex

Όπως και το κανονικό επιτραπέζιο, έτσι και η έκδοση για iOS παίζεται σε έναν εξαγωνικό πίνακα. Πρόκειται για παιχνίδι τακτικής και στρατηγικής, όπου ο κάθε παίκτης έχει τη δική του στρατιωτική μονάδα. Νικητής είναι αυτός που σκοράρει περισσότερο καταστρέφοντας τη μονάδα του αντιπάλου. Κοστίζει 4,99 ευρώ.

Game Link
Monopoly

Monopoly

Το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι δεν θα μπορούσε να λείπει και από το iOS. Διαθέτει τρία διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας για να διαλέξετε και δυνατότητα να παίξετε με έως και τρεις αντιπάλους μέσω Wi-Fi. Η τιμή του είναι 0,99 ευρώ.

Game Link
Scrabble

Scrabble

Άλλο ένα all time classic αγαπημένο επιτραπέζιο που στην iOS μορφή του δεν χρειάζεται αντιπάλους αφού μπορεί κανείς να παίξει ενάντια στον υπολογιστή. Δεν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα αλλά, ίσως, είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε εξάσκηση στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά. Μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν.

Game Link
Four in a Row

Four in a Row

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να παίξετε το εξαιρετικά πετυχημένο Σκορ 4 και στο iPhone; Κατεβάζοντας το Four in a Row, θα θυμηθείτε τα παλιά και θα χαλαρώσετε παίζοντας μια μικρή παρτίδα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια σειρά με τέσσερα πούλια του χρώματος σας, πριν σας προλάβει ο αντίπαλος. Διατίθεται δωρεάν στο App Store.

Game Link

Διαβάστε επίσης: «iOS 10 – Ενεργοποιήστε τα εφέ στα Μηνύματα ακόμη και με τη Μείωση Κίνησης»

Aπό mirelen