Super Mario Run Tips - Ελέγξτε την κατανάλωση μπαταρίας

Super Mario Run Tips - Ελέγξτε την κατανάλωση μπαταρίας
ired.gr

 Για να τρέχει ο Mario και όχι εσείς... για να βρείτε τον φορτιστή!

Το περιμέναμε με αγωνία και επιτέλους ήρθε. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη παγκοσμίως αλλά αποκλειστικά για χρήστες iOS. Έχει ήδη σπάσει πολλά ρεκόρ έτσι ώστε να είμαστε πλέον σίγουροι ότι εκατομμύρια παίκτες απολαμβάνουν το παιχνίδι, αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Προσωπικά, δεν με ενθουσίασε, αλλά έχει κλέψει την καρδιά των μικρών μελών της οικογένειας. Όπως και να έχει, δεν παύει να είναι ο Super Mario που όλοι αγαπήσαμε.

Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι το Super Mario Run φαίνεται να επηρεάζει κατά πολύ τη μπαταρία της συσκευής, ειδικά αν κάποιος παίζει για αρκετές ώρες, μέσα στην ημέρα. Ευτυχώς υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε την διάρκεια της μπαταρίας του iPhone. Μάλιστα, ορισμένες από αυτές αφορούν ειδικά το παιχνίδι Super Mario Run.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και συνεχίσετε να παίζετε χωρίς να χαλάτε υπερβολική μπαταρία αλλά ούτε και τη διάθεσή σας.

Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις, επιλέξτε τη Μπαταρία και ενεργοποιήστε τη Λειτουργία Χαμηλής Ισχύος. Η ανανέωση των εφαρμογών στο υπόβαθρο, οι αυτόματες λήψεις και κάποια οπτικά εφέ θα μειωθούν αλλά η κατανάλωση ενέργειας θα μειωθεί.

Πηγαίνετε στο Κέντρο Ελέγχου και μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης, όσο μπορείτε. Μπορείτε, επίσης, να απενεργοποιήσετε την αυτόματη φωτεινότητα. Πηγαίνετε Ρυθμίσεις > Οθόνη και Φωτεινότητα > Αυτόματη Φωτεινότητα.

super mario 01

Ανοίξτε την εφαρμογή Super Mario Run και πατήστε στο εικονίδιο του Menu. Επιλέξτε τις Ρυθμίσεις (Settings) και στη συνέχεια κάντε κλικ στις Επιλογές (Options). Αλλάξτε τη ρύθμιση Rendering Setting κάνοντας κλικ στο κουμπί High, μετατρέποντάς το σε Low.

Από το ίδιο σημείο, μπορείτε να αλλάξετε και τις ρυθμίσεις των γραφικών, από High σε Low.

Αυτά είναι τα πιο απλά tips που μπορείτε να ακολουθήσετε ώστε να απολαύσετε το Super Mario Run χωρίς να ανησυχείτε συνεχώς για τη μπαταρία της συσκευής σας.

Διαβάστε επίσης: «Mac / Windows – Ήρθε το τέλος στον πόλεμο των λογισμικών»

από mirelen