Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Kissenger - Φιλήστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, εξ αποστάσεως

Kissenger - Φιλήστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, εξ αποστάσεως
ired.gr

Οι “υπεραστικές” σχέσεις είναι εκ των πραγμάτων δύσκολες. Δεν θα ήταν όμορφο να αγγίζεις με τα χείλη το ταίρι σου έστω και υπεραστικά; Κάτι ετοιμάζεται γι’ αυτόν τον σκοπό.

Οι υπεραστικές σχέσεις (σχέσεις εξ αποστάσεως) είναι ιδιαίτερα δύσκολες, όχι μόνο επειδή το ζευγάρι δεν ζει από κοινού την κάθε ημέρα, αλλά κυρίως λόγω της μη φυσικής δυνατότητας επαφής. Σίγουρα αυτές οι σχέσεις δεν έχουν και τις καλύτερες προδιαγραφές για να επιτύχουν.

Ερευνητές όμως του εργαστηρίου Imagineering στο University City του Λονδίνου, προσπάθησαν να δώσουν μια λύση σε αυτό το πρόβλημα, δημιουργώντας ένα αξεσουάρ με τίτλο Kissenger. Η συσκευή μιμείται ένα πραγματικό φιλί, κάνοντας χρήση αισθητήρων πίεσης κι ενέργειας. Η αίσθηση προσομοιώνει το άγγιγμα στα χείλη ή στο μάγουλο κι όχι φυσικά ένα αισθησιακό φιλί.

Συγγνώμη!

Ένα ζεύγος από το αξεσουάρ Kissenger και μία εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, επιτρέπουν στον χρήστη να στείλει ένα φιλί στο έτερο ήμισυ. Το αξεσουάρ υπολογίζει την πίεση από τον αποστολέα στα διάφορα μέρη του από τα χείλη, έτσι ώστε να επαναληφθεί ακριβώς η ίδια ενέργεια στο Kissenger του παραλήπτη. Το τμήμα που υποδύεται τα χείλη, είναι κατασκευασμένο από πυρίτιο. Σίγουρα δεν ξέρουμε κατά πόσο σε κάνει να αισθάνεσαι το συγκεκριμένο υλικό σαν να δέχεσαι ένα κανονικό φιλί, αλλά το σημαντικό είναι πως γνωρίζεις από ποιον προέρχεται, έστω και υπό αυτή τη μορφή.

 

 

Διαβάστε επίσης: Apple - Πόσα θα είχατε κερδίσει με την αγορά μιας μετοχής το 1980;

Έως τώρα η ομάδα έχει δημιουργήσει ένα πρωτότυπο αξεσουάρ και εφαρμογή για το λειτουργικό iOS, το οποίο συνδέεται στην υποδοχή ακουστικών της συσκευής. Φυσικά όπως καταλαβαίνετε αυτό θα αλλάξει στο μέλλον, καθώς από το iPhone 7, έχει αφαιρεθεί η υποδοχή. Όλα αυτά αναμένεται να διορθωθούν σύντομα και που ξέρετε κάποια ημέρα το Kissenger ίσως σας επιτρέπει να φιλήσετε από απόσταση το ταίρι σας, τη μητέρα σας ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status