Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 8 - Κινέζικο phone concept φωτογραφίζει τη σχεδίασή του

iPhone 8 - Κινέζικο phone concept φωτογραφίζει τη σχεδίασή του
ired.gr

Δείτε ένα Κινέζικο smartphone που θα μπορούσε να μοιάζει με το επερχόμενο iPhone του 2017!

Δεν έχουμε δει ακόμη φωτογραφίες του επερχόμενου iPhone 8 - γιατί δεν έχουν διαρρεύσει - αλλά το επετειακό smartphone της Apple θα μπορούσε να μοιάζει καταπληκτικά με αυτό το Κινέζικο concept phone που βλέπετε στην παραπάνω φωτό.

Το Honor Magic είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο της, γνωστής πια, Huawei και έχει μια κυρτωμένη στο πλάι AMOLED οθόνη των 5,9 ιντσών που το κάνει να ξεχωρίζει από το αδελφό μοντέλο Honor 8.

Σε κάνει πραγματικά να το προσέξεις με την υπέροχη AMOLED οθόνη του που το καλύπτει πέρα-πέρα σε όλη την πρόσοψη περισσότερο κι από το Samsung Galaxy S7 Edge. Και μάλιστα, για να ακριβολογήσουμε, στο Honor Magic η οθόνη γύρω-γύρω μοιάζει να κάνει εσωτερική κύρτωση όπως ακριβώς κάνει το ξεχωριστό γυαλί 2.5D στο LG G5.

Η «Μαγεία» του Honor αποκαλύπτεται

Υπάρχουν περισσότερα άξια λόγου στο Honor Magic από το εντυπωσιακό 3D σχέδιο της οθόνης του, που είναι ό,τι πρέπει για να τα αντιγράψει η Apple. Έχουμε πλήρη χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες για το συνοδευτικό λογισμικό.

china phone 02

Έχει τον επεξεργαστή Hisilicon Kirin 950 που χρησιμοποιεί τελευταίως η Huawei - ένα οκταπύρηνο θηρίο - 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου.

Τα ίδια χαρακτηριστικά είναι που κάνουν και το αδελφό Honor 8 να είναι ταχύτατο, αλλά αυτό που αλλάζει δραματικά στο νέο μοντέλο, είναι οι εσωτερικοί αισθητήρες.

Κατ’ αρχήν, το Honor Magic ξεκλειδώνει αυτόματα μόλις το κοιτάξεις (αναγνώριση προσώπου) και επίσης κλειδώνει μόλις κοιτάξεις αλλού!

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα ο κώδικα αναγνώρισης προσώπου που χρησιμοποιεί θα παρουσιάζει πληροφορίες στην οθόνη κλειδώματος ΜΟΝΟ σε πρόσωπα που έχουν από πιο πριν καταγραφεί από τον κάτοχο. Κανείς άλλος δε θα μπορεί να δει οτιδήποτε στην οθόνη που αλλιώς θα παραμένει σκοτεινή!

Η Huawei υπόσχεται περισσότερο έξυπνο λογισμικό αυτού του είδους και ακόμη ισχυρίζεται ότι θα έχει ταχύτατη φόρτιση 40% σε μόλις 10 λεπτά και 70% σε 20 (εκπληκτικό), μέσω της ειδικής αφιερωμένης τεχνολογίας φόρτισης της εταιρίας.

Δείτε ακόμη: iPhone 8 - Φημολογούνται σημαντικές αναβαθμίσεις στην επερχόμενη συσκευή

Χρήσιμο προς αντιγραφή από την Apple;

Το Honor Magic δε θα παρουσιαστεί στις ΗΠΑ, Αγγλία και Αυστραλία για την ώρα. Αλλά θα μπορούσαμε να δούμε κάμποσα από αυτά τα χαρακτηριστικά - μαζί με τη σχεδίαση - στο νέο iPhone της Apple;

china phone 03

Όπως ξέρουμε από φήμες πια, η Apple εργάζεται πάνω σε ένα iPhone με τέτοια κυρτωμένη AMOLED οθόνη για το 2017, που θα είναι και το επετειακό μοντέλο των 10 χρόνων. Και σίγουρα θέλει μια εντελώς νέα οπτική για το μοντέλο της αυτό.

Κι όπως έχουμε ήδη δει, από τα τελευταία της μοντέλα, η Apple θέλει πια εντελώς στρογγυλεμένες γωνίες και πλαϊνά στα smartphone της - εκτός από το iPhone SE.

china phone 04

Οι πάνω γωνίες του Honor Magic έχουν ακριβώς αυτό το σχέδιο. Και δεν πειράζει βέβαια που το συνοδευτικό software της Huawei μοιάζει ολοκληρωτικά με το iOS 10.2 όπως θα ήταν με μια μικρή ανασχεδίαση και βέβαια το όνομα του κινητού χρησιμοποιεί μια πολύ αγαπητή λέξη για τα προϊόντα της Apple: «magical».

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η επίσημη διάθεση του Honor Magic για το δυτικό κόσμο, αλλά θα σας ενημερώσουμε αν κάτι τέτοιο αλλάξει, όπως βέβαια σας δίνουμε και τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για την επερχόμενη νέα ναυαρχίδα στα κινητά της Apple.

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status