23 / 12 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

23 / 12 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

GoldenHour.One

GoldenHour.One

Από $ 3.99 - Δωρεάν ΟΤΑΝ ΑΝΑΖΗΤΆΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΛΗΨΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ GOLDEN HOUR Είναι για κάθε είδος iPhonegrapher. Γιατί σας την προτείνουμε; Με την εφαρμογή Goldenhour.one δεν θα χάσετε ποτέ την ευκαιρία για λήψη φωτογραφίας. Είναι σε θέση να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη ώρα, τόπο, και καιρό για τις εξωτερικές λήψεις, όπου κι αν βρίσκεστε. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά στο ρολόι και λάβετε τη θέση του ηλίου κατά τις χρυσές και μπλε ώρες. Ένας δείκτης ουρανού προβλέπει για εσάς μία υπέροχη ανατολή ή ένα εξαιρετικό ηλιοβασίλεμα, κι εμφανίζει κι ένα δείκτη φωτός για λήψεις πορτρέτων ή πανοραμάτων. Η εφαρμογή διαθέτει ενσωματωμένο χάρτη ο οποίος θα σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο σημείο εάν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα είχατε προγραμματίσει. Τέλος μπορείτε να λάβετε και μία πρόγνωση καιρού 5 ημερών, καθώς και ειδοποιήσεις.

App Link
Talking Carl

Talking Carl

Από $1,99 - Δωρεάν ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΤΕ Ένα φανταστικό παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους Γιατί σας το προτείνουμε; Ο Carl είναι ένα αξιολάτρευτο κόκκινο πλάσμα με όρεξη για πειράγματα. Μπορείτε να το σπρώξετε, να το τσιμπήσετε, να το γαργαλήσετε να το περιστρέψετε και ακόμη να του ρίξετε αστραπές. Να σας προειδοποιήσουμε πως για το τελευταίο δεν συμφωνούμε κιόλας. Ο Carl είναι επίσης ταλαντούχος μουσικός και γνωρίζει και παίζει ένα ευρύ φάσμα οργάνων. Είναι σε θέση να μιλήσει στο μικρόφωνο καθώς και να επαναλάβει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ό,τι εσείς του υπαγορεύετε.

Game Link
SharpScan Pro + OCR

SharpScan Pro + OCR

Από $2,99 > Δωρεάν ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ SHARPSCAN PRO Ιδανική εφαρμογή για επαγγελματίες που ταξιδεύουν συχνά. Γιατί σας την προτείνουμε; Η σάρωση γίνεται απλά με την εφαρμογή SharpScan Pro. Είστε σε θέση να σας σαρώσετε μία σελίδα ή πολλαπλές σελίδες γρήγορα. Η ισχυρή κάμερα της εφαρμογής εξασφαλίζει τη μέτρηση κάθε pixel έτσι ώστε να είναι απαλλαγμένα από θόρυβο, σκιές, στρεβλώσεις και άλλα συνήθη αντικείμενα. Έχει επίσης τη δυνατότητα να ανιχνεύει αυτόματα τις άκρες της σελίδας ή να ρυθμίσετε εσείς τη θέση, χειροκίνητα αν παραστεί ανάγκη. Μετά τη σάρωση των εγγράφων σας, η εφαρμογή αναγνωρίζει το κείμενο σε πάνω από 50 γλώσσες. Τα έγγραφα μπορούν να αποθηκευτούν στην εφαρμογή, στη συσκευή σας ή σε cloud υπηρεσίες.

App Link
YoWindow Weather

YoWindow Weather

Από $2,99 > Δωρεάν ΔΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙΡΟΥ Ιδανική για όσους αναζητούν περισσότερα απο μια λίστα με θερμοκρασίες από μία εφαρμογή καιρού. Γιατί σας την προτείνουμε; Η εφαρμογή YoWindow είναι σχετική με την παρακολούθηση του καιρού. Μπορείτε να γνωρίζετε με μία γρήγορη ματιά την πρόγνωση και τις θερμοκρασίες. Σύρετε το δάχτυλό σας από αριστερά προς τα δεξιά κατά μήκος της οθόνης για να μετακινηθείτε προς τα εμπρός στο χρόνο και να δείτε τις αλλαγές που αναμένονται μέσα στην ημέρα. η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης μία πρόβλεψη 7 ημερών και έξι θέματα για να επιλέξετε.

App Link
Backgammon Premium

Backgammon Premium

Από $2,99 - Δωρεάν ΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΑΒΛΙ Είναι για όποιον επιθυμεί να παίξει μια παρτίδα τάβλι εν βρίσκεται εν κινήσει. Γιατί σας το προτείνουμε; Είναι η αγαπημένη μας εκδοχή τάβλι στο App Store, λόγω της μαζικής online κοινότητάς του. Είναι διασκεδαστικό να παίζεις με άλλους έτσι δεν είναι; Μπορείτε να παίξετε turn-based ή ζωντανά παιχνίδια τάβλι μέσω του Game Center. Επιλέξτε ένα φίλο κι ελέγξτε το επίπεδό του στο δημοφιλές παιχνίδι ή αναζητήστε παίκτες από ολόκληρο τον κόσμο. Το καλό της υπόθεσης είναι πως δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι να βρεις συμπαίκτη. Μπορείτε να εξασκήσετε τις ικανότητές σας εναντίον έξυπνων αντιπάλων σε μονά παιχνίδια μέχρι να βρεθεί ο αντίπαλός σας.

Game Link