iPhone 8 - Οι εκδόσεις με OLED οθόνη θα χρησιμοποιούν πάνελ της Samsung

iPhone 8 - Οι εκδόσεις με OLED οθόνη θα χρησιμοποιούν πάνελ της Samsung
ired.gr

Φαίνεται πως η Apple δεν θα καταφέρει άμεσα να αποφύγει τη συνεργασία με τον μεγάλο της ανταγωνιστή. Όλες οι OLED οθόνες για το νέο iPhone, θα προέρχονται από αυτή.

Μία νέα αναφορά χθες ημέρα Κυριακή, επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς πως το επόμενο iPhone 8 θα έρθει σε ξεχωριστές εκδόσεις OLED και LCD οθονών, με τις πρώτες να φέρουν κυρτή σχεδίαση.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει από την Apple στην εταιρεία Samsung Display, αφορούν αποκλειστικά την πλαστική έκδοση κι όχι τη γυάλινη, σύμφωνα με την τεχνολογική ιστοσελίδα Korea Herald, η οποία επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές.

Η δημοσίευση συγκεκριμένα αναφέρει πως οι εταιρείες χρησιμοποιούν συνήθως γυαλί για τις επίπεδες οθόνες ενώ το πλαστικό είναι το υλικό που μπορεί να επιτύχει κυρτή επιφάνεια, ανάλογη του Samsung Galaxy S7.

Οι υπόλοιπες εκδόσεις iPhone που θα διατεθούν το ερχόμενο έτος, θα φέρουν επίπεδη LCD οθόνη από τις εταιρείες LG Display και JDL, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Οι παραγγελία για τις κυρτές OLED οθόνες στη Samsung, αναμένεται να είναι μεταξύ των 70 έως 100.000.000 μονάδων, λίγο λιγότερο από το 50% των πωλήσεων ανά έτος των συσκευών iPhone. Μπορούμε λοιπόν να υποθέσουμε πως οι παραγγελίες θα καλύψουν μόνο την “Premium” έκδοση, που αναμένουμε ως νέο μέλος της οικογένειας, την ερχόμενη χρονιά.

iphone8 01

Η τεχνολογική ιστοσελίδα ανέφερε επίσης πως η Apple ενδέχεται να χρησιμοποιήσει νέα τεχνολογία, η οποία επιτρέπει στη συσκευή να αντιδράσει όταν ένας χρήστης την αγγίξει οπουδήποτε. ("enables the phone to respond when users touch any side of the device.”)

Διαβάστε επίσης: Στο μέλλον κάποια συσκευή iPhone θα έχει μπρος - πίσω οθόνη

Παλαιότερες αναφορές εικάζουν πως η Apple εργάζεται πάνω σε τρεις νέες συσκευές iPhone για το επόμενο έτος. Οι δύο εκδόσεις θα είναι με οθόνη LCD και σε διαστάσεις παρόμοιες με τις τωρινές 4,7” και 5,5” ιντσών, ενώ η τρίτη έκδοση θα φέρει κυρτή OLED οθόνη διαστάσεων 5,1 ή 5,2 ίντσες.

Μία λοιπόν ή περισσότερες εκδόσεις είναι δυνατόν να φέρουν οθόνη edge to edge, υποχρεώνοντας την Apple να ενσωματώσει πλήκτρο αφετηρίας, αισθητήρα Touch ID κάμερα και ακουστικό, εντός της οθόνης.

από DINFUN