Εκτύπωση αυτής της σελίδας

AirPods - Θα αντικαθιστά η Apple τα χαμένα ακουστικά;

AirPods - Θα αντικαθιστά η Apple τα χαμένα ακουστικά;
ired.gr

Αν χάσετε ένα απ’ τα καινούρια AirPods ακουστικά της Apple, θα σας το αντικαθιστά με κόστος 69$.

Μετά την - χωρίς τυμπανοκρουσίες - εμφάνιση των ασύρματων ακουστικών AirPods, την προηγούμενη εβδομάδα, η Apple ενημέρωσε τον ιστότοπό της, με τη δημοσίευση της επίσημης εγγύησης των νέων - κόστους 159$ - ακουστικών της.

Στο ίδιο τμήμα που υπάρχουν οι πληροφορίες για το σέρβις και τις επισκευές των iPhone, προστέθηκε ένα νέο κομμάτι αφιερωμένο ειδικά στο σέρβις και τις αντικαταστάσεις των AirPods.

Η Apple δηλώνει στις πληροφορίες της εγγύησης, ότι θα καλύπτει γενικές απαιτήσεις εγγύησης - όπως τις ελαττωματικές μπαταρίες, ή θήκες φόρτισης - σύμφωνα με τους όρους της στάνταρ επίσημης εγγύησης ενός έτους που καλύπτει κάθε προϊόν της εταιρίας.

Με τη λήξη της εγγύησης όμως, η Apple δηλώνει ότι θα συνεχίσει να καλύπτει τους κατόχους των AirPods προσφέροντας τα απαραίτητα αξεσουάρ που μπορεί να χρειαστούν όπως είναι οι μπαταρίες των AirPods ή της θήκης φόρτισής τους που θα παρέχονται με 49$ το κομμάτι.

Επιπλέον αυτού, η εταιρία δηλώνει ότι θα αντικαθιστά ένα χαμένο ακουστικό ή ολόκληρη τη θήκη φόρτισης με 69$ το κομμάτι, ασχέτως αν κάποιος είναι ή δεν είναι μέσα στο χρόνο εγγύησης. Κάτι τέτοιο είναι χρήσιμο σαν πληροφορία για όσους σκέφτονται να αγοράσουν τα AirPods, που μπορεί να αναρωτιούνται τι θα γίνει σε μια περίπτωση απώλειας του ενός εκ των δύο ακουστικών, κάτι που είναι εύκολο λόγω της μη ύπαρξης οποιουδήποτε καλωδίου που να τα συνδέει.

Σε περίπτωση που κάποιος είναι μέσα στο χρόνο εγγύησης θα έχει δωρεάν σέρβις για τα AirPods ή τη θήκη φόρτισής τους, σύμφωνα με το κείμενο της εγγύησης. Επίσης δηλώνει ότι η εγγύηση θα καλύπτει μια ελαττωματική μπαταρία, αλλά όχι μια που χάλασε από κανονική χρήση.

Αν η μπαταρία αρχίσει ξαφνικά να χάνει τη δύναμή της στα ακουστικά ή στη θήκη φόρτισης, θα μπορεί κάποιος να την αλλάξει δωρεάν. Αν όμως η μπαταρία χαλάσει από κακή χρήση, τότε θα πρέπει να πληρωθεί το κόστος αντικατάστασής της από το χρήστη.

Και, όπως είπαμε, αν χαθεί κάποιο από τα δύο AirPods, θα μπορεί να αντικατασταθεί με κόστος 69$.

Τα ασύρματα Bluetooth ακουστικά της Apple, που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση του Σεπτεμβρίου από την Apple, αντιμετώπισαν, ως γνωστόν, μύριες καθυστερήσεις εδώ και δυο μήνες μέχρι να φτάσουν στο στάδιο τελικής παραγωγής και διάθεσης στο εμπόριο, όμως τελικά εμφανίστηκαν την περασμένη βδομάδα στον επίσημο ιστότοπο της Apple.

Ο υπολογιζόμενος χρόνος διάθεσής τους όμως, από τη στιγμή της παραγγελίας, είναι με πιθανότερη ημερομηνία παράδοσης κάπου στο Φεβρουάριο του 2017.

Δείτε ακόμη: AirPods - Aνακαλύψτε τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status