iOS - Πώς να δείτε το νεότερο email στην κορυφή της λίστας

iOS - Πώς να δείτε το νεότερο email στην κορυφή της λίστας
ired.gr

Ρυθμίστε το Mail ώστε να σας δείχνει το πιο τελευταίο μήνυμα πρώτο στα email σας.

Η εφαρμογή Mail στις τελευταίες εκδόσεις του iOS, είναι έτσι ρυθμισμένη ώστε να εμφανίζει το παλιότερο μήνυμα πρώτο στην κορφή της λίστας των email. Αυτού του είδους η τακτοποίηση μηνυμάτων σημαίνει ότι, αν θέλει κάποιος να δει τα νεότερα μηνύματά του πρώτα, θα πρέπει να κυλήσει προς τα κάτω μέχρι το τέλος της λίστας, κάτι που μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, ειδικά σε περιπτώσεις όπου κάποιος λαμβάνει πολλά μηνύματα.

Αν λοιπόν θέλετε να βλέπετε τα νεότερα email σας πρώτα αντί των παλαιότερων στη λίστα των email, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αλλάξετε θέση σε ένα διακόπτη στις ρυθμίσεις του iOS.

Πώς γίνεται

  • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις του iOS στο iPhone/iPad/iPod Touch που έχετε.
  • Πηγαίνετε στο Mail.
  • Κυλήστε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε το τμήμα Συνομιλίες (Threading).
  • Πατήστε το διακόπτη «Πιο πρόσφατο μήνυμα στην κορυφή» (από άσπρο να γίνει πράσινο).

resent mail 02

  • Κλείστε τις Ρυθμίσεις και επιστρέψτε στο Mail για να δείτε ότι πράγματι άλλαξε η σειρά τακτοποίησης των email και τώρα τα νεότερα είναι πάνω και τα παλιότερα κάτω

Βέβαια, αν είστε από τους χρήστες που δε λαμβάνουν πολλά email (κάτι σπάνιο με τόσο spam που κυκλοφορεί), δε θα σας φανεί η διαφορά.

Επειδή όμως οι περισσότεροι λαμβάνουμε περισσότερα από πολλά, η ρύθμιση αυτή μπορεί να είναι ιδιαίτερα βολική για πάρα πολλούς.

Και στην τελική, δεν κάνουμε κάτι καινούριο, απλά επαναφέρουμε τη ρύθμιση του Mail όπως ήταν σε προηγούμενες εκδόσεις του iOS, κάτι που η Apple άλλαξε χωρίς κάποια εύλογη αιτία.

Δείτε ακόμη: iOS 10 - Πως να λύσετε τα συνηθέστερα προβλήματα

από Elichord